150 Tuotteet

Alennuksen Xiaomi 12T Pro suojuksja ja tarvikkeja Dealy lta

Dealy tarjoaa parhaat kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja Xiaomi 12T Pro:lle. Löydät laadukkaat näytönsuojat ja lisävarusteja alennja tuun hintaan. Tutustu valikoimiimme.

Xiaomi 12T Pro on älypuhelin, jossa on 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella, jonka voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, johon on yhdistja ty 8 Gt tai 12 Gt RAM-muistia ja jopa 256 Gt tallennustilaa. Sen kamerassa on takana kolme sensoria: 200 megapikselin laajakulma, 8 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makro-objektiivi. Se on varustja tu 5000 mAh:n HyperCharge-yhteensopivalla akulla (120 W), joka voi ladata puhelimen ennätysajassa. Kaksi kaiutinta ovat Harman Kardonin suunnittelemat.

Tarjoamme suojausta ja lisävarusteita, jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysimittaisesti.

Paras valikoima suojaimia ja lisävarusteita

Dealy lta voit ostaa Xiaomi 12 T Pro -puhelimellesi laadukasta ja edullista suojausta ja lisävarusteita. Voit käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja nauttia sen teknisestä suorituskyvystä täysin turvallisesti.

Erittäin kestävät rungot jokaiseen makuun.

Tutustu ohuisiin ja kevyisiin suojakuori ihimme, jotka on valmistja tu yksinomaan Xiaomi 12T Pro -puhelimeen sopiviksi. Ne ovat ohuita, kevyitä ja hyvin säänkestäviä. Matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi kaikkiin sen toimintoihin ja portteihin.

Löydät silikoni- tai muovikuoria. Jotkut ovat jäykkiä, puolijäykkiä tai joustavia. Meillä on ainutlaatuinen valikoima, jonka pitäisi miellyttää sinua. Löydät hiilikuitukuorja , jotka ovat ohuita ja erittäin tyylikkäitä. Nahkajäljitelmästä valmistja ut kuorja tarjoavat erinomaisen otteen ja erottuvat toisistaan pelkistja yllä tavalla. Handsfree-tuella varustja ut kuoremme ovat erittäin käytännöllisiä esimerkiksi videoiden katseluun. Erittäin kestävissä kuorissa on kaksinkertainen suojakerros. Ne tarjoavat erinomaisen suojan elementtejä vastaan. Rakastat niitä tyylinsä vuoksi, ja joissakin niistä on pidike ja vja okja jullinen ikkuna takakameran suojaamiseksi.

Erittäin suojaavat monikäyttöisja suojuksja

Lompakkomallisja suojuksja ja suojakuorja ovat erittäin kestäviä, joten voit käyttää vain yhtä lisävarustja ta jokapäiväisissä toiminnoissasi. Voit valita materiaaleja: tekonahkaa, aitoa nahkaa, litsi-kuosia, nappa-tyyliä, halkaistua tai kuvioitua nahkaa...

Läppäsuojamme toimivat myös lompakkona, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Business-tyylisja , yksivärisja suojakuori mme sopivat kaikille. Saatat haluta mieluummin hienon suojakuori n, jossa on jokin motiivi. Meillä on eläin-, kasvi-, naamio- ja kuuluisat "älä koske puhelimeeni" -mallit. Valitsitpa minkä tahansa, Xiaomi 12T Pro on täydellisesti suojattu.

Näyttö ja kamera on kiinnitja ty erittäin hyvin

Valitse puhelimeesi erittäin kestävä näytönsuoja. Löydät suuren valikoiman helposti asennja tavia, erittäin suojaavia kalvoja ja panssarilasi . Ne ovat miellyttävän tuntuisia ja tarjoavat erinomaisen vuorovaikutuksen näytön kanssa. Tarjoamme myös suojaavan karkaistun lasin linssin takakameraan. Se suojaa linssit ja antaa sinulle samalla mahdollisuuden ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Räätälöidyt tarvikkeja

Ota kaikki irti Xiaomi 12T Pro -laitteestasi lisävarusteidemme avulla. Myymme muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä jalustoja edullisesti. Tulja rakastamaan niitä niiden suorituskyvyn ja houkuttelevien hintojen vuoksi. Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia. Nauti vierailustasi.

Dealy : yksinkertainen ja turvallinen

Dealy ssa voit nauttia helppokäyttöisestä verkkosivustosta. Navigointi on miellyttävää, ja voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Voimme auttaa sinua tutkimuksen ja tilausten jokaisessa vaiheessa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy kohdasta "Ota yhteyttä". Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voimme myös seurata tilauksiasi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.