115 Tuotteet

Dealy : alennja tu suojaus ja lisävarusteja Google Pixel 7 Pro:lle

Etsitkö halpaa premium-suojaa ja lisävarusteita Google Pixel 7 Pro -puhelimelle? Dealy lta löydät parhaat suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat, kamerasuojat ja lisävarusteja lyömättömään hintaan. Nautit edullisista hinnoista kaikissa suojauksissa ja lisävarusteissa.

Google Pixel 7 Pro on kierrätysalumiinista valmistja tu matkapuhelin , jossa on 6,7-tuumainen Full HD+ OLED-näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz. Se on varustja tu toisen sukupolven Google Tensor G2 -suorittimella, joka lisää sen tehoa. Puhelimessa on 2D-kasvojentunnistus ja näytön alla oleva sormenjälkitunnistin. Kamerassa on 50 megapikselin pääsensori, jossa on 82 asteen näkökenttä, 12 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 48 megapikselin teleobjektiivi. Siinä on myös superzoom (x8).

Dealy tarjoaa räätälöidyn valikoiman suojaimia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan Google Pixel 7 Prolle. Löydät tuotteja , joita tarvitsja saadaksesi puhelimestasi kaiken irti.

Käytä Googlea parhaissa mahdollisissa olosuhteissa

Dealy sta voit ostaa laadukkaita suojaimia ja tarvikkeita alennuksella. Google Pixel 7 Pro -puhelimesi on täysin turvassa ja voit käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Olemme koonneja valikoiman parhaita tuotteita matkapuhelimeesi.

Erittäin kestävät rungot

Myymme suojakuori ita, jotka on mukautja tu yksinomaan Google Pixel 7 Pron linjoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat sitä naarmuilta, kosteudelta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Matkapuhelimesi pysyy huippukunnossa, eikä se kärsi jokapäiväisestä kulumisesta, kolhuista ja vaurioista. Kuorja ovat hiilikuitua, yksiväristä silikonia tai keinonahkaa. Ne erottuvat tyylikkyytensä ja pelkistja yn tyylikkyytensä ansiosta. Läpinäkyvät kuoremme säilyttävät älypuhelimesi muotoilun ja ovat samalla huomaamattomia. Voit ostaa myös erittäin kestäviä kuoria, joissa on useita suojakerroksia. Ne tarjoavat optimaalisen turvallisuuden äkillisen iskun sattuessa. Joissakin on handsfree-tuki, joka helpottaa käyttöä maisematilassa. Voit valita myös hienon tai karkaistun lasisuojakuori n, jossa on silikonireunuksja .

Monikäyttöisja kannja

Suojuksja ja suojakuorja on suunniteltu suojaamaan koko Googlea ja ne ovat monikäyttöisiä. Ne jättävät suoran pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Voit siis ladata puhelimen ilman, ja tä sinun tarvitsee poistaa suojaa. Suojamme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku muistiinpanoille tai pienille suojakuori kirjoille. Joissakin suojakuorissa on käytännöllinen kantolenkki , jolla voit kantaa matkapuhelinta turvallisesti. Myymme yksivärisiä business-tyylisiä suojakuori ita, jotka erottuvat tyylikkyydellään. Erittäin kestävät suojakuorja suojaavat koko matkapuhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit valita tekstuurit (nappanahka, licthi, kuvioitu, kiiltonahka jne.) ja lukot (kantolenkki , painonappi, flip cover, vintage-lukko jne.). Saatat pitää enemmän hienoista suojuksistamme, jotka ovat erittäin suojaavia ja antavat Pixel 7 Pro -puhelimellesi erilaisen, henkilökohtaisen koskja uksen.

Suojaa näyttö ja takakamera

Tarjoamamme näytönsuojat, sekä kalvot ja tä karkaistut lasisuojat, erottuvat toisistaan ohuutensa ja lujuutensa ansiosta. Ne on helppo asentaa, eikä niitä poistja taessa jää jälkiä. Näyttö ja linssit eivät räjähdä äkillisessä iskussa. Ne eivät naarmuunnu tai naarmuunnu. Takakameran panssarilasi oleva suojalinssi suojaa antureita vaikuttamatta valokuvien laatuun. Voit hyödyntää kameran poikkeuksellisia ominaisuuksia täysin tämän suojan ansiosta.

Räätälöidyt lisävarusteja Google Pixel 7 Pro:lle

Dealy lta löydät myös lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti puhelimesi toimintatapaan. Tarjoamme muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita ja auto-/pyöräkiinnikkeitä. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja optimoida matkapuhelimesi suorituskyvyn. Nauti vierailustasi.

Dealy tarjoaa henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua

Dealy ssa voit nauttia yksinkertaisesta ja käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta. Tilauksja tehdään täysin turvallisesti ja ne toimitja aan sinulle mahdollisimman nopeasti. Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme seurataksesi tilauksiasi. Autamme sinua löytämään ja simäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja sähköposteihisi. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.