143 Tuotteet

6,00 € 11,99 € −50%
Musta Punainen Vihreä Sininen
Coque Honor 70 Finesse
  • −50%
  • Pikatoimitus

Parhaat Honor 70 -suojakuorja , -suojat ja -lisävarusteja

Dealy myy kuoria, suojia, suojakuori ita, näytön- ja kamerasuojia sekä edullisia lisävarusteita Honor 70 -puhelimelle. Löydät kaikki suojauksja ja tuotteja , joita tarvitsja matkapuhelimesi turvallisuuden ja käytön optimoimiseksi. Tutustu malleihimme.

Honor 70 on älypuhelin, jossa on 6,67-tuumainen OLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella, Qualcomm Snapdragon 778G+ SoC yhdistja tynä jopa 12 Gt RAM-muistiin ja 512 Gt tallennustilaan. Se tarjoaa kolme takakuva-anturia: 54 megapikselin laajakulma, 50 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin syvyysanturi. Siinä on 4800 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (66 W).

Dealy lta löydät laadukkaita tuotteita, jotka on räätälöity täydellisesti älypuhelimesi linjojen ja ääriviivojen mukaan. Tutustu edullisiin suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin ja lisävarusteisiin Honor 70 -puhelimellesi.

Korkealuokkaisja rungot edulliseen hintaan

Tiimimme valitsee ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja , jotka suojaavat matkapuhelintasi kolhuilta, naarmuilta, jäliltä, kulumiselta, pölyltä ja kosteudelta. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojia, joiden avulla voit säilyttää puhelimesi muotoilun ja ulkonäön.

Löydät myös yksivärisiä silikoni- ja/tai muovikuoria, jotka kestävät hyvin elementtejä. Jotkut on päällystja ty keinonahalla tai aidolla nahalla. Ne tarjoavat erinomaisen suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Suosittelemme hiilikuituisia kuoria, jotka ovat hillittyjä ja tyylikkäitä.

Erittäin kestävät kuoremme ovat täydellisiä suojaamaan elementtejä vastaan, ja ne ovat erittäin turvallisia kahden suojakerroksensa ansiosta. Ne ovat ihanteellisja urheiluun tai jos olja kömpelö.

Laajennamme suojakuori valikoimaamme handsfree-tuella. Niiden avulla voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä. Ne sopivat kaikille, ja enkin jos työskentelja matkapuhelimen kanssa. Saatat pitää myös suojakuori ista, joissa on korttipidikkeja , jotka säästävät sinua useiden lisävarusteiden käytöltä.

Kovaa kulutusta kestävät lompakkomallisja kannja

Tutustu valikoimaan suojuksia ja suojakuori ita, jotka suojaavat koko puhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Jotkut ovat yksivärisiä, toisja kuviollisia. Niissä on korttipidikkeja , ja niiden kannen voi muuttaa handsfree-pidikkeeksi. Niissä on lukko, ja joissakin suojakuori issa on myös kantolenkki . Löydät suojuksia keinonahasta ja aidosta nahasta. Tulja rakastamaan klassisia, monivärisiä suojuksia, joista tulee tärkein asusteesi.

Suojaa näyttö ja kamera

Voit myös ostaa näytönsuojan Honor 70 -puhelimeesi. Ne ovat ohuita ja kevyitä, säänkestäviä ja silti vuorovaikutteisia. Olemme myös valinneja parhaan panssarilasi olevan suojalinssin kameraan. Nämä suojalasit eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat välttämättömiä matkapuhelimesi optimaaliseen suojaamiseen.

Suorituskykyisja lisävarusteja

Lisävarusteemme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kuulokkeja , kaiuttimja , korvakuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja ...) optimoivat älypuhelimesi käytön. Tulja rakastamaan niitä niiden suorituskyvyn, muotoilun ja ergonomian vuoksi. Valitsemme parhaiden valmistajien suunnittelemat lisävarusteja . Niiden avulla saat täyden hyödyn Honor 70:n ominaisuuksista, ja niitä on helppo säilyttää ja kuljja taa. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä saat parhaat tuotteja kilpailukykyisimpään hintaan.

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja siitä, miten voit seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Jos seuraat meitä, saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.