198 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaat Poco M4 Pro 5G -suojat ja lisävarusteja erikoishinnoin.

Dealy lta löydät Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n kannja , suojakuorja , näytönsuojat, kamerasuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan. Tarjoamme sinulle parhaat tuotteja lyömättömiin hintoihin. Poco M4 Pro 5G on puhelin, jossa on 6,6 tuuman LCD-näyttö. Siinä on 90 Hz:n virkistystaajuus, ja sen voimanlähteenä toimii Mediatek Dimensity 810 SoC yhdistja tynä jopa 6 Gt:n RAM-muistiin ja 256 Gt:n tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortin avulla 1 Tt:hen asti. Takakamerassa on kaksi sensoria, mukaan lukien 50 megapikselin laajakulma ja 8 megapikselin ultralaajakulma. Siinä on 5 000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (33 W). Voit ostaa meiltä suojakuorja , jotka suojaavat puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät suoran pääsyn, ja ne erottuvat ohuudesta ja keveydestä. Löydät myös lompakkomallisia suojia, jotka pitävät älypuhelimen täysin turvassa. Valittavana on monia malleja. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) ja kameran linssisuojamme estävät myös rikkoutumisja ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Valitsemme myös premium- ja edullisia lisävarusteita. Löydät esimerkiksi kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kuulokkeja , kaiuttimja , korvakuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja ... Täydellinen valikoima laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Tutustu poikkeukselliseen tarjoukseemme

Hyödy alennuksistamme ja alhaisista hinnoista Poco M4 Pro 5G -suojissa ja -tarvikkeissa. Näja silikoni- tai (ja) muovisuojat, jotka ovat raittiita ja liukumattomia. Myymme esimerkiksi läpinäkyviä suojia vahvistja uilla kulmilla tai ilman, suojia hauskoilla kuvioilla (eläimja , kasvit, marmorityyli) ja suojia, joissa on käytännöllinen olkakantolenkki . Tarjolla on myös hiilikuidusta tai keinonahasta valmistja tuja kuoria, jotka ovat ohuita ja erittäin vahvoja. Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -malleissa on kaksi suojakerrosta, jotka suojaavat tehokkaasti äkillisen iskun sattuessa. Joissakin kuorissa on käytännöllinen tukirengas, jonka avulla Pocoa voi käyttää ilman käsiä. Tulja pitämään ohuista, kevyistä suojasuojakuori istamme, joissa on läpät keinonahkaa tai aitoa nahkaa. Monikäyttöisja suojakuori mme ovat erittäin käteviä päivittäisissä toiminnoissasi. Joissakin on kantolenkki . Löydät kuviollisia läppäsuojakuori ita ja yksivärisiä kuoria, jotka on valmistja tu eri materiaaleista (lyhtinahka, nappanahka, aito nahka, halkaistu nahka, kuvioitu nahka...). Sinun tarvitsee vain valita suoja, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja odotuksiasi. Tervja uloa Dealy en!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osion kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.