AirPodit 2 / 1


26 Tuotteet

Kaikki suojaus ja lisävarusteja AirPods 1 ja 2 -laitteille.

Dealy tarjoaa parhaan suojan ja lisävarusteja AirPodeille. Tutustu valikoimaamme ja edullisiin hintoihin! Olja valinnut Applen kuulokkeja niiden helppokäyttöisyyden, ergonomian ja poikkeuksellisen äänenlaadun vuoksi. Yritys tarjoaa vapauden mennä minne tahansa ilman kaapelin hankaluutta. Lenkkeilijät ovat ensimmäisiä, jotka hyötyvät tästä innovaatiosta. Apple on skannannut satoja korvia tarjotakseen universaalit kuulokkeja . Ja se toimii! Sinun tarvitsee vain aktivoida Bluja ooth ja voit kuunnella kaikkea musiikkia.

Apple kuitenkin innovoi aina kaikkia tuotteitaan. AirPods-kuulokkeilla voit käyttää SIRIä haluamallasi tavalla. Voit soittaa puheluita ja käyttää ääniavustajaa puheluihin ja hakuihin, kun olja liikkeellä.

Huippuluokan lisävarusteja erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Dealy huolehtii arvokkaiden kuulokkeidesi suojaamisesta erittäin kestävillä suojilla ja kuorilla. Olemme valinneja taskut ja suojakuorja , jotka lataavat AirPodit ja suojaavat niitä samalla. Tarvikkeemme ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Joissakin on rengas tai kantolenkki , jotta voit pitää ne helposti käden ulottuvilla. Ne on valmistja tu ensiluokkaisista materiaaleista (silikonista, muovista tai hybridimallista).

Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi täydellisesti sopiva lisävaruste. Lenkkeilijät ja urheilijat löytävät ainutlaatuisen valikoiman suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen. Meillä on myös hienoja suojia, erittäin kestäviä suojia ja lapsille tarkoitja tuja suojia. Kaikkia tarjotaan markkinoiden edullisimpaan hintaan ja ne antavat sinulle täyden tyytyväisyyden.

Dealy n tiimi on käytja tävissänne

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat seurata tilauksiasi. Voimme kertoa sinulle kaiken tuotteistamme ja auttaa sinua löytämään AirPods-ratkaisusi.