15 Tuotteet

Dealy optimoi Huawei P Smart Pro -puhelimesi edullisilla kuorilla, suojakuori illa, näytönsuojilla ja tarvikkeilla.

Dealy suojaa ja varustaa Huawei P Smart 2020 -puhelimesi ensiluokkaisilla suojakuorilla, suojakuori illa, näytönsuojilla ja lisävarusteilla edulliseen hintaan. Tuotteemme auttavat sinua saamaan puhelimestasi kaiken irti. P Smart Prossa on suuri, lovja on 6,59-tuumainen näyttö Full HD+ -tarkkuudella (2340 x 1080 pikseliä). Siinä on tehokas Kirin 710F -järjestelmäpiiri. Takapuolella olevassa valokuvausmoduulissa on kolminkertainen valokuvakenno, jossa on 48 megapikselin päämoduuli, 8 megapikselin laajakulmamoduuli (120°) ja viimeinen 2 megapikselin moduuli. Valitsemalla Dealy n voit suojata Huawein täydellisesti samalla kun käytät sitä miellyttävällä ja optimaalisella tavalla.

Dealy suojaa ja räätälöi Huawei P Smart Pro -puhelimesi edullisesti.

Dealy turvaa Huawei P Smart Pro -puhelimesi ja mukauttaa sen lyömättömään hintaan! Valitsemme eksklusiivisja matkapuhelimen suojuksja , suojakuorja , lisävarusteja ja näytönsuojat. Niiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi ilman huolta kolhuista, naarmuista, jäljistä ja pölystä. Etsitpä sitten läpinäkyvää, hiilikuituista tai erittäin vahvaa kuorta, valitsja suojauksen, joka on ohut, kevyt ja persoonallinen. Tutustu hienoihin suojakuoriin, lompakkomallisiin suojakuori ihimme, joiden kansi toimii samalla handsfree-pidikkeenä. Meillä on erilaisia malleja yksivärisestä keinonahasta useissa eri väreissä. Voit valita useista eri tyyleistä ja lukoista. Tarjoamme lisävarusteita (ulkoisja akut, kuulokkeja , laturit, kaiuttimja jne.), jotta kannja tavasta tija okoneesta saa kaiken irti. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) on helppo asentaa ja pitää älypuhelimesi lasin uudenveroisena pitkään.

Dealy auttaa sinua tuotteiden kanssa ja seuraa tilauksiasi.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Kehitämme myös blogiamme antaaksemme sinulle neuvoja tuotteistamme. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.