105 Tuotteet

OnePlus Nord CE on täydellisesti suojattu ja varusteltu Dealy ssa.

Dealy myy parasta valikoimaa kuoria, suojia, näytönsuojia ja lisävarusteita OnePlus Nord CE:lle. Kuorja alkavat 4,99 eMale ta, läppäkannja 6,99 eMale ta ja näytönsuojat vain 3,99 eMale ta. OnePlus Nord CE 5G:ssä on Qualcomm Snapdragon 750G -suoritin, jopa 12 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Se tarjoaa kolminkertaisen takakameramoduulin: 64 megapikselin päälinssin, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssin ja 2 megapikselin syvyysanturin. Sen 4 500 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (30 W), joten se voi palauttaa 70 % energiastaan 30 minuutin latauksessa. Loistava puhelin OnePlus-faneille. Tiimimme tarjoaa eksklusiivisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, jotta voit käyttää OnePlus Nord CE 5G:tä haluamallasi tavalla.

Halvin kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja markkinoilla

Dealy tarjoaa laajimman valikoiman kuoria, suojia, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Myymme eksklusiivisia tuotteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa ja turvallisesti. Suojakuorja ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne suojaavat kännykkäsi takaosaa, reunoja, linssiä ja painikkeita jättäen samalla suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Löydät läpinäkyviä kuoria, kuviollisia kuoria, kuoria, joissa on korttipidikkeja tai tukirenkaat handsfree-käyttöä varten. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-sarjat, joissa on kaksi suojakerrosta, ovat myös saatavilla niille, jotka haluavat optimaalisen suojan hyvin äkillisen iskun sattuessa. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko matkapuhelimen naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Voit hyötyä poikkeuksellisesta valikoimasta alennja tuja business-tyylisiä suojakuori ita. Löydät yksivärisiä nahka- tai keinonahkasuojakuori ita, hienoja suojakuori ita (susilla, pandoilla, pöllöillä, kukilla, leopardinahkaisia suojakuori ita, Älä koske puhelimeeni -sarja...), monikorttisuojakuori ita, jotka toimivat myös lompakkoina. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan suojan. Kalvomme ja karkaistut lasimme suojaavat OnePlus Nord CE:n näyttöä. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Ne varmistavat, ja tä näyttöä käytja ään optimaalisesti ja ja tä se pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin puhelimen takakameramoduulille. Lisävarusteja sopivat täydellisesti puhelimeen ja maksimoivat sen suorituskyvyn. Tarjoamme kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, muistikortteja, kuulokkeita ja kuulokkeita huippuvalmistajilta. Dealy ssa voit hyödyntää edullisia hintojamme OnePlus-varusteiden hankkimiseksi.

Dealy tarjoaa suojakuori ntuntevaa ja ystävällistä suojakuori kaspalvelua

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.