44 Tuotteet

Dealy : premium-suojaus ja lisävarusteja alennuksella Honor 50 Pro -laitteelle.

Dealy myy kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edullisesti Honor 50 Pro -puhelimelle. Hyödynnä tarjouksja ja alennuksja kaikista tuotteista. Honor 50 Pro on kooltaan 163,5 x 74,7 x 8 mm ja painaa 187 g. Siinä on 6,72 tuuman OLED-näyttö, jonka tarkkuus on 439 ppi ja resoluutio 1236 x 2676. Siinä on 4000 mAh:n akku. Siinä on nelinkertainen valokuvausmoduuli: 108 megapikselin päämoduuli, 8 megapikselin ultralaajakulma-anturi ja kaksi 2 megapikselin anturia makro- ja syvyyskuvaukseen. Siinä on myös kaksi ja usensoria selfieitä varten (32 ja 12 megapikseliä). Tiimimme tarjoaa erittäin kestävän suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Älypuhelimesi pysyy moitteja tomana pitkään ja voit myydä sen hyväkuntoisena ja eenpäin. Myymme kuoria alkaen vain 4,99 €, jotka ovat ohuita ja kevyitä ja antavat silti suoran pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Myymämme kuorja ja suojakuorja alkaen 6,99 € suojaavat koko älypuhelinta säältä (kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä). Niitä voi käyttää myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Löydät myös suojasuojakuori ita näytölle ja takakameramoduulille. Mitä tulee lisävarusteisiimme, tulja olemaan tyytyväinen niiden suorituskykyyn ja edulliseen hintaan. Voit käyttää Honor Pro -puhelintasi täysin turvallisesti ja antaa sille samalla persoonallisen ilmeen.

Tutustu eksklusiivisiin suojien ja lisävarusteiden mallistoihimme.

Dealy myy huippuluokan suojaimia ja tarvikkeita lyömättömiin hintoihin. Silikonista ja muovista valmistja ut suojuksja myötäilevät puhelimen linjoja ja ääriviivoja ohuesti ja kevyesti. Myymme läpinäkyviä suojasuojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita ja tukirenkaalla varustja tuja suojasuojakuori ita. Pidät varmasti karkaistusta lasista valmistja uista tai korttipidikkeillä varustja uista suojista. Meillä on kannja , joissa on läppä ja kantolenkki , jotta voit kantaa matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Tarjoamme keinonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojakuori ita monivärisinä. Myymme lychee-nahkatyylisiä kansia, rja romuotoilulla varustja tuja suojakuori ita ja kuvioituja pussukoita, kansia, joissa on niittejä. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) ja Honor 50 Pron takakameramoduulin panssarilasi linssi kestävät hyvin säänkestävyyttä. Tutustu tarvikeosastoon, josta löydät kaapelit, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja .... Näin optimoit matkapuhelimen toiminnot ja voit käyttää sitä täysimääräisesti.

Suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin tiedusteluihin (sähköpostiosoitteemme löytyy kohdasta "Ota yhteyttä") ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik Tokissa.