43 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Motorola Edge 20 Lite -laitteen markkinoiden parhaaseen hintaan.

Dealy lta löydät parhaat Motorola Edge 20 Lite -kannja , -suojakuorja , -näytönsuojat ja -lisävarusteja lyömättömiin hintoihin. Älypuhelimessa on 6,7 tuuman OLED-näyttö. Se on varustja tu Mediatek SoC:llä yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin. Siinä on kaksoiskuvakenno (108+8). 8 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi tarjoaa myös makrotoiminnon. Siinä on poikkeuksellinen 5000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (30 W). Dealy tarjoaa suojausta ja lisävarusteita, jotka tarjoavat erinomaista vastinja ta rahalle. Suojuksemme suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojat ja pussit suojaavat koko matkapuhelinta jättäen samalla suoran pääsyn portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Ne toimivat myös lompakkoina, joissa on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai liitesuojakuori kirjoille (laskut, muistiinpanot, liput jne.). Kansia voidaan käyttää handsfree-mediana esimerkiksi videoiden katseluun. Tarjoamme myös parhaan valikoiman näytönsuojia (kalvoa ja panssarilasi ) ja kamerasuojia (panssarilasi ), jotka suojaavat niitä iskuilta ja naarmuilta. Löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita, kuten muistikortteja, latureita, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä- ja autokiinnikkeitä, jalustoja, telakointiasemia jne. Hyödyt myös alhaisista hinnoista, alennuksista ja säännöllisistä kampanjoista.

Ensiluokkaisia tuotteita lyömättömiin hintoihin

Löydät läpinäkyviä kuoria, joissa on tai ei ole vahvistja tuja kulmia, hiilikuitukuoria, erittäin kestäviä suojia, joissa on tukirenkaat ja korttipidikkeja . Kuorja alkavat 4,99 eMale ta ja suojat vain 6,99 eMale ta. Voit olla varma, ja tä ne ovat markkinoiden parhaaseen hintaan. Löydät suojia ja pusseja keinonahasta tai aidosta nahasta useissa eri väreissä. Niitä on eri materiaaleista (klassinen nahka, lyhtynahka, nappa, vintage tai kuvioitu...). Kuvioidut mallit myydään myös edullisimmin hinnoin. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä saat parhaat tarjouksja laadukkaista tuotteista.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olipa kyse sitten tuotteitamme koskevista tiedoista tai tilausten seurannasta, vastaamme mahdollisimman nopeasti. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme.