37 Tuotteet

Osta Moto G50:n suojaus ja lisävarusteja alennuksella Dealy lta.

My Suojakuori on uskomaton valikoima suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Moto G50:lle. Löydät edullisia tarjouksia kaikista tuotteista Motorolaan. Suojakuorja alkaen vain 4,99 € ja suojakuorja alkaen vain 6,99 €. Motorola Moto G50 on perustason puhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 480 SoC yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on kolminkertainen takakameramoduuli: 48 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (15 W). Tarjoamme suojausta ja lisävarusteita, jotta älypuhelimesi käyttö ja siitä nauttiminen olisi mahdollisimman tehokasta.

Yksinomainen valikoima edullisia suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita.

Tiimimme valitsee suojaimja ja tarvikkeja , jotka myydään alennuksella. Tarjoamme suojia ja suojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kaikki suojauksemme mahdollistavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojia, yksivärisiä silikonisuojia, keinonahkakuoria ja hiilikuitusuojia, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Ne eroavat toisistaan ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta (iskut, naarmut, jäljja ja pöly). Taskumme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolella on aukot kortteja ja rahaa varten (tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten muistioita, lippuja, laskuja ja tositteita varten). Läpät voidaan taittaa, jolloin ne muuttuvat hands-free oleviksi pidikkeiksi vaakatasossa. Joissakin suojakuori issa on kantolenkki , jolla Motorolaa voi pitää kädessä. Löydät erilaisia materiaaleja (keinonahka, halkaistu nahka, lyhty, vintage-tyyli, kuvioitu nahka) ja erilaisia lukituksia (kantolenkki , niitti, magneja tisuljenta, painonappi, kanteen integroitu lukko). Etulevyn leikkauksen ansiosta voit soittaa puheluita kannen ollessa kiinni. Myymme myös ohuita, erittäin kestäviä näytönsuojia Moto G50:lle. Nämä kalvot ja karkaistut lasit ovat ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne estävät lasin räjähtämisen äkillisessä iskussa, naarmut, puhelimen liukkaaksi tekevät jäljja ja sisäisja rikkoutumisja , jotka voivat olla kohtalokkaita. Löydät myös suojaavan karkaistun lasin linssin puhelimen takaosan valokuvamoduulille, joten voit ottaa valokuvia täysin turvallisesti. Se estää myös lasin ja sensoreiden särkymisen. Lisävarusteemme (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat puhelimesi suorituskyvyn ja ovat samalla ergonomisia, helppokäyttöisiä ja laadukkaita.

Ota meihin helposti yhteyttä

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Uutisia ja kampanjoita varten seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.