290 Tuotteet

Dealy : edullisja suojakuorja , kannja , tarvikkeja ja näytönsuojat Samsung Galaxy A52s!

Dealy tarjoaa Samsung Galaxy A52:lle edullisia suojakuori ita, suojuksia, lisävarusteita ja näytön/kameran suojakalvoja. Hyödynnä poikkeuksellisja hintamme ja turvaa matkapuhelimesi haluamallasi tavalla. Samsung Galaxy A52s on keskihintaluokan 5G-yhteensopiva puhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 778G SoC yhdistja tynä 6 tai 8 Gt RAM-muistiin ja 128 tai 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla 1 Tt:hen asti. Kamerassa on neljä sensoria: 64 megapikselin laajakulmalinssi, 12 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makrolinssi ja 5 megapikselin syvyyssensori. Sen 4 500 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (25 W). Tiimimme tarjoaa parhaat tuotteja puhelimeesi. Jo 4,99 eMale ta alkaen myymme erinomaisia, erittäin ohuita ja hyvin suojaavia suojakuoria. Suojuksemme ja suojakuori mme ovat monikäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Näytön- ja kamerasuojamme ovat huippuvalmistajien suunnittelemia ja myös erittäin kestäviä. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja varustaudu haluamallasi tavalla.

Dealy : huippuluokan suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan.

Dealy on poikkeuksellinen valikoima huippuluokan edullisia suojauksia Samsung Galaxy A52s -puhelimelle. Tutustu ohuisiin ja tyylikkäisiin silikoni- tai (ja) muovisuojakuori ihimme, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Läpinäkyvästä suojakuori sta suojakuori on, jossa on handsfree-rengas, unohtamatta hiilikuituisia, kuvioituja tai keinonahkaisia suojakuori ita, löydät juuri sinulle sopivan. Hyödynnä lompakkona toimivia suojasuojakuori itamme ja flip-suojakuori itamme (joissa on suojasuojakuori on integroidut lukot), jotta saat kaiken irti matkapuhelimestasi. Suojaa Galaxy A52s -puhelimesi näyttö karkaistulla lasilla ja erittäin ohuilla, helposti asennja tavilla kalvoilla. Löydät myös suojaavan karkaistun lasin, jolla voit turvata Samsungin lasin ja takavalokuvantunnistimja . Tutustu upeisiin, laadukkaisiin lisävarusteisiimme. Tarjoamme ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, kuulokkeita, pyörä- ja autokiinnikkeitä sekä telakointiasemia. Toivottavasti nautit vierailustasi.

Dealy : nopea ja suojakuori ntunteva suojakuori kaspalvelu

Tiimimme auttaa sinua 7 päivää viikossa kaikissa asioissasi kanssamme. Neuvonnasta myynnin jälkeiseen palveluun, olja yhteydessä näytönsuojauksen suojakuori ntuntijoihin. Sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"), puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio), ja autamme sinua mielellämme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.