35 Tuotteet

Dealy myy parasta suojaa ja lisävarusteita Realme 8 5G:lle.

Dealy tarjoaa suuren valikoiman edullisia kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja lisävarusteita Realme 8 5G:lle. Säästät rahaa huipputuotteisiin. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta, kannja 6,99 eMale ta ja näytönsuojat 3,99 eMale ta. Realme 8 4G:n voimanlähteenä toimii MediaTek Dimensity 700 SoC, jossa on jopa 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-kortilla. Siinä on 3 takakuva-anturia: 48 megapikselin laajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyysanturi. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (18 W). Tiimimme valitsee suojauksja ja lisävarusteja , jotka maksimoivat puhelimen käytön ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysillä.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja alennuksella

Dealy sta löydät laadukkaita tuotteita. Tarjoamme suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita lyömättömiin hintoihin. Kuoremme ja suojakuori mme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne mahdollistavat helpon pääsyn matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin. Myymme läpinäkyviä suojakuoria, yksivärisiä silikonisuojia, keinonahkakuoria ja hiilikuitukuoria, jotka ovat hyvin hillittyjä ja huomaamattomia. Niille on ominaista niiden ohuus ja kestävyys elementtejä vastaan. Tarjolla on läpällisiä suojia, jotka on muotoiltu lompakoiden tapaan ja joissa on aukot korttien ja käteisen säilyttämistä varten (muistiinpanot, liput, laskut, tositteja ). Kannja taittuvat helposti ja muuttuvat vaakatasossa hands-free oleviksi pidikkeiksi. Voit katsella elokuvia ja videoita täysin rauhassa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joten voit kantaa kannja tavaa tija okonja ta turvallisesti kädessäsi. Löydät erilaisia materiaaleja, joista jokainen on yhtä vankka kuin toinenkin: keinonahkaa, aitoa nahkaa, halkaistua nahkaa, lyhtynahkaista tyyliä, muotoilua, kuvioitu nahkatehoste jne. Myös lukot eroavat malleista toisistaan. Löydät ne kantolenkki lla, niitillä, magneja tikiinnityksellä, painonapilla tai läpällä varustja tuna. Voit soittaa puheluita pitäen kannen kiinni kannessa olevan leikkauksen ansiosta. Realme 8 5G:ssä on ohuja , erittäin kestävät näytönsuojat. Kalvot ja panssarilasi ovat ohuita ja helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Vältät lasin räjähtämisen äkillisen iskun sattuessa, eivätkä naarmut ja jäljja tee puhelimesta liukasta. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin puhelimen takakameramoduulille. Se kiinnittää linssit vaikuttamatta valokuvien laatuun. Tarjoamme myös poikkeuksellisen laajan valikoiman lisävarusteita. Myymme muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto-/pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia ja uutuuksia. Ne optimoivat Realme 8 5G:n suorituskyvyn ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysillä. Voit myös hyötyä alhaisista hinnoistamme ja säännöllisistä alennuksistamme. Nauti vierailustasi osoitteessa 1

Ota meihin yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.