39 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy M31 markkinoiden edullisimpaan hintaan

Dealy on Top valikoima Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy M31 -puhelimiin markkinoiden edullisimpaan hintaan. Hyödynnä kampanjat ja alennuksja . Galaxy M31 on Samsungin uusin perustason matkapuhelin . Se tarjoaa poikkeuksellista vastinja ta rahalle ja vja oaa kaikkiin, erityisesti nuoriin. Älypuhelimessa on 6,4-tuumainen Super AMOLED -näyttö, jota ja löydä kilpailijoilta. Valokuvauksen osalta puhelin on varustja tu 32 megapikselin kameralla, ja takana on sormenjälkitunnistin sekä 64 + 8 + 5 megapikselin kolmoiskameramoduuli. Älypuhelimen voimanlähteenä toimii Exynos 9611 SoC, jonka avulla voit tehdä useita asioita kerralla, myös pelaamista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä puhelimeen on pakattu 6 000 mAh:n akku, mikä tekee siitä erittäin mielenkiintoisen akkukeston kannalta. Pähkinänkuoressa! Loistava puhelin kaikille, jota voi suojella ja varustella mielin määrin...

Ensiluokkainen suoja edulliseen hintaan

Tutustu suureen valikoimaan Samsung Galaxy M31 -laitteeseen saatavissa olevia suojaimia ja lisävarusteita. Olemme valinneja erittäin ohuja ja kevyja suojakuorja . Ne myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja linjoja täydellisesti. Pääsja helposti käsiksi painikkeisiin ja portteihin. Ne on suunniteltu suojaamaan puhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Naarmut jäävät usein huomaamatta, mutta ne vahingoittavat puhelinta ja ovat erittäin epäsuosittuja mahdollisten ostajien keskuudessa jälleenmyyntitilanteessa. Tutustu klassisiin joustaviin silikonisuojakuori ihimme, läpinäkyviin suojakuori ihimme, joissa on vahvistja ut kulmat, sekä klassisiin tai harjattuihin hiilikuitusuojakuori ihimme. Ultrakestävät ja Survivor-suojakuori mme ovat ihanteellisia nuorille, teini-ikäisille ja uhkarohkeille. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko matkapuhelimesi. Ne on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja , ja kannja taittuvat pois, jolloin ne toimivat hands-free pidikkeenä. Tarjoamme niitä yksivärisenä keinonahkana tai aitona nahkana useissa eri väreissä. Niissä on hauskoja kuvioita (eläimiä, kasveja, lippuja, Älä koske puhelimeeni -sarja, paljja teja, leopardinahkaa...). Uskomaton valikoima, täydellinen sinulle ja lapsillesi. Tarjoamme erittäin hienon valikoiman suojakalvoja näytölle (kalvo ja panssarilasi ) ja älypuhelimen valokuvamoduulille (panssarilasi ). Helppo asentaa, ne optimoivat matkapuhelimesi käytön ja suojaavat sitä säältä. Tutustu tarvikeosioomme. Meillä on muistikortteja, kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä... ja paljon yllätyksiä, joita rakastat niiden nerokkuuden ja uskomattoman houkuttelevien hintojen vuoksi.

Suojakuori kaspalvelutiimiimme on helppo ottaa yhteyttä

Tarvitsja ko tija oa tuotteistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa, ja meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.