94 Tuotteet

Paras valikoima alennja tuja suojakuori ita, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Mi 11:lle

Hyödynnä Dealy n alennuksja Xiaomi Mi 11 -suojakuori ista, suojuksista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Meiltä saat laadukkaat suojaimja ja tarvikkeja edulliseen hintaan. Tämä huippuluokan 5G-yhteensopiva älypuhelin on ensimmäistä kertaa varustja tu Qualcommin tehokkaimmalla Snapdragon 888 -mallilla. Se painaa 196 grammaa ja on 8,06 mm paksu. Sen näyttö on kooltaan 6,81 tuumaa. Siinä on AMOLED-tekniikka QHD+-tarkkuudella (3200 x 1440) ja 120 Hz:n virkistystaajuudella. Siinä on uusi muotoilu ja se on varustja tu ultranopealla latauksella. Valokuvamoduuli on neliön muotoinen ja siinä on pyöristja yt kulmat. Siinä on kaksi pystysuoraa kameraa, joiden oikealla puolella on kolmas sensori. Xiaomi Mi 11:ssä on 108 megapikselin pääkamera (f/1,85), 13 megapikselin ultralaajakulmakamera (123° FOV, f/2,4) ja 5 megapikselin makrokamera (f/2,4). Etukamera on sijoitja tu näytön keskelle yläreunaan. Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, jotta voit nauttia älypuhelimestasi täysin vapaasti ja turvallisesti.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja Premium-puhelimelle

Tiimimme tarjoaa huippuluokan suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi ilman huolta sen turvallisuudesta. Löydät ultraohuita suojuksia, jotka suojaavat täydellisesti älypuhelimesi takaosan, reunuksja , valokuvamoduulin ja painikkeja . Ne on helppo asentaa, ja ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Meiltä saat läpinäkyvät kannja , hienoilla kuvioilla varustja ut kannja , joustavat tai jäykät yksivärisja kannja sekä kannja , joissa on korttipidike tai tukirengas, jo 4,99 eMale ta alkaen. Suojamme ja pussit suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä onnja tomuustilanteissa. Nämä suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan (sisäpuolella on korttipidike ja käteistasku), ja niiden kansi toimii handsfree-pidikkeenä. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa puhelimen kuljja tamista käsin. Löydät valikoiman huippuluokan suojasuojakuori ita markkinoiden parhaaseen hintaan. Meillä on aitoja tai keinonahkaisia suojasuojakuori ita, hienoja suojakuori ita ja monikorttikuoria, jotka sopivat erinomaisesti ammattilaisille. Kalvomme ja karkaistut lasit suojaavat Xiaomi Mi 11:n näyttöä ja antavat sinulle mahdollisuuden toimia vapaasti. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja ... Ne soveltuvat täydellisesti älypuhelimen toimintaan ja optimoivat sen suorituskyvyn. Valitsemalla Dealy n voit hyödyntää lukuisia alennuksia tuotteista, jotka myydään todella houkuttelevaan hintaan.

Ammattitaitoinen suojakuori kaspalvelu auttaa sinua

Voimme auttaa sinua ja sinnöissäsi joka päivä lähja tämällä meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia tai soittaa numeroon 09 75 18 78 18. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja pystymme seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.