51 Tuotteet

Säästä Xperia 10 III -suojissa, -suojakuori issa, -näytönsuojissa ja -tarvikkeissa.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennja tuja suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Sony Xperia 10 III:lle. Tämä keskihintaluokan älypuhelin on varustja tu 5G:llä. Sen voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 690 SoC, 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Sen kolminkertaisessa takakamerassa on 12 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 8 megapikselin teleobjektiivi. Siinä on 4 500 mAh:n akku, jossa on 25 % enemmän autonomiaa kuin Xperia II -sukupolvessa. Dealy lta löydät suojauksen, joka on erittäin kestävä, ohut ja erittäin kevyt. Lisävarusteemme optimoivat puhelimesi suorituskyvyn.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja

Tarjoamme suojasuojakuori ita, jotka suojaavat puhelimen takaosan, reunuksja ja painikkeja optimaalisesti. Suojakuorja pitävät puhelimesi täysin turvassa ja tarjoavat samalla useita hyödyllisiä vaihtoehtoja jokapäiväiseen käyttöön: sisäpuolinen korttipidike, tasku rahoille tai pienille suojakuori kirjoille, irrotja tava kantolenkki ja suojakuori, jota voi käyttää handsfree-pidikkeenä. Valitsitpa kuoren tai suojakuori n, suosittelemme, ja tä asennat kännykän näytön päälle kalvon tai karkaistun lasin. Suojakuori nkaan kanssa ja ole turvassa onnja tomuuksilta, kun se on auki tai maisematilassa. Tutustu valikoimaamme, jonka pitäisi vastata tarpeitasi ja elämäntyyliäsi. Jo 4,99 € alkaen myymme kirkkaita suojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, kuuluisia Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori itamme. Löydät niitä ensiluokkaisesta keinonahasta tai tukirenkaalla varustja tuna, tai ytimestä, jossa on hienoja kuvioita. Meillä on tyylikkäitä yrityssuojakuori ita kaikentyylisissä nahkasuojakuori issa alkaen £6,99. Voit valita materiaaleja: nappanahkaa, klassista nahkatyyliä, litsiä, vintagea... Löydät erilaisja lukot ja flip-tyylisja kannja , joissa lukot on integroitu kanteen. Myymme myös lisävarusteita, jotka parantavat älypuhelimesi käyttöä. Löydät kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, korvakuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, jalustoja... Myymme myös suojalinssiä puhelimen takakameramoduulille. Huomaat, ja tä tuotteitamme myydään erittäin alhaisin hinnoin, ja tarjoamme lukuisia kampanjoita kaikille tuotteillemme.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa helposti yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Kehitämme myös blogiamme, jossa on erittäin mielenkiintoisia artikkeleita, jotka auttavat sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Älä epäröi tykätä meistä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.