8 Tuotteet

Säästä rahaa Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Redmi 10X Pro

Dealy tarjoaa parhaat tarjouksja suojakuori ista, suojakuori ista, näytönsuojista ja lisävarusteista lyömättömiin hintoihin Xiaomi Redmi 10X Pro:lle. Säästä rahaa ja hanki parhaat tarjouksja mija timättä budjja tiasi. Xiaomin uusi Redmi 10X Pro on keskihintaluokan 5G-ominaisuudella varustja tu puhelin, joka on hintansa väärti. Siinä on MediaTekin Dimensity 820 SoC -järjestelmäpiiri, 6,57-tuumainen Full HD+ AMOLED-näyttö, joka on HDR 10+ -yhteensopiva, ja 4 520 mAh akku. Siinä on 22,5 W:n pikalataus ja nelinkertainen kameramoduuli: 48 megapikselin päämoduuli, 8 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin teleobjektiivi, jossa on optinen vakautus ja 30-kertainen zoom sekä 5 megapikselin makrolinssi. Etupuolella on 20 megapikselin selfie-sensori. Se on yhteensopiva 5G, 4G, 3G ja 2G, Wi-Fi 5 ja Bluja ooth 5.1 kanssa. Tiimimme valitsee suojaimja ja lisävarusteja , jotka paitsi pitävät älypuhelimesi turvassa, myös antavat sille persoonallisuutta. Etsimme erilaisia kohteita, jotta jokainen voi löytää tarvitsemansa ja haluamansa.

Tutustu jatkuvasti kehittyvään valikoimaamme

Tiimimme ei tyydy vain ja simään ja laittamaan verkkoon klassisia tuotteita, jotka vja oavat kaikkiin. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan valikoimaamme ja tarjoamaan omaperäisiä, innovatiivisia ja käytännöllisiä tuotteita. Kaiken lisäksi voit hyötyä kaikkien uusien tuotteidemme erittäin alhaisista hinnoista. Tutustu siis valikoimaan ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka ovat yksinoikeudella Redmi 10X Pro -mallistolle. Meillä on kaikenlaisia, läpinäkyvästä karkaistuun lasiin ja jopa sellaisia, joissa on tukirengas. Lompakkomallisja suojamme ja pussit ovat erittäin kestäviä. Löydät ainutlaatuisen materiaalivalikoiman (keinonahka, aito nahka, lychee, nappa jne.). Valitse ultrakestävä näytönsuojasi ja voit olla varma, ja tä koskja usalue on optimaalinen. Lisävarusteemme kehittyvät jatkuvasti markkinoiden mukana: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja ... ja paljon uusia tuotteita!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja pystymme seuraamaan tilauksiasi ja antamaan sinulle tija oa tuotteistamme.