6 Tuotteet

Xiaomi Redmi K30:n palveleminen

Xiaomi Redmi K30 (4G ja 5G) -puhelimelle tarkoitja tu Dealy tarjoaa ainutlaatuisen suojan alennja tuun hintaan optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Xiaomi tarjoaa uuden versionsa Redmi. 4G- ja 5G-versioissa se on innovaatioiden kärjessä. 4G-versiossa piirisarjana on Snapdragon 730G, jonka akun nopea latausteho on 27 wattia. Sen makrosensori on 2 megapikselin malli. 5G-versiossa piirisarja on Snapdragon 765G, joka sisältää 5G-modeemin, joka ei ole riippuvainen ulkoisesta modeemista. Sen suurin pikalatausteho on 30 wattia. Sen makrokuva-anturi tarjoaa 5 megapikselin tarkkuuden. Dealy turvaa matkapuhelimesi erityisesti mukautja uilla suojakuori illa, suojuksilla, näytönsuojilla ja lisävarusteilla.

Suojaa ja personoi Xiaomi Redmi K30 edullisesti.

Dealy suojaa ja mukauttaa Xiaomi Redmi K30 -puhelimesi edullisesti. Tiimimme tarjoaa laajimman valikoiman suojakuori ita, suojuksia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Löydät varmasti markkinoiden parhaan suojan edullisimpaan hintaan. Suojakuori mme istuvat täydellisesti puhelimesi ääriviivoihin ja ovat ohuita. Läpinäkyvistä silikonisuojakuori ista suojaan, jossa on korttipidike tai handsfree-tuki, löydät juuri sen, mitä ja sit. Meillä on hiilikuitusuojakuori ita, glitterisuojakuori ita, erittäin kestäviä suojakuori ita ja paljon muuta. Suojamme ovat myös erittäin ohuita ja suojaavat koko matkapuhelimen . Tutustu lompakkomallisiin suojakuori ihimme. Korttipidikkeillä ja handsfree-pidikkeeksi muutja tavalla kannella voit käyttää Redmi K30 -suojakuori asi hands-free . Meillä on paljon erilaisia malleja valittavana: keinonahkaa, aitoa nahkaa, vintage-suojakuori ita, suojakuori ita, joissa on integroitu lukko, glitteriä... Näytönsuojamme, kalvomme ja panssarilasi pitävät Redmi K30:n näytön täysin turvassa. Mitä tulee tarvikkeisiimme, ne on suunniteltu auttamaan sinua saamaan kaiken irti matkapuhelimestasi, jotta voit käyttää sitä täysin rauhallisin mielin.

Dealy auttaa sinua ostamaan halvalla Redmi K30:n

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojeluneuvojiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme oston yhteydessä ja tilauksen tekemisen jälkeen. Olemme avoinna 7 päivää viikossa.