83 Tuotteet

Dealy : Oppo Reno 6 5G:n alennja tu suojaus ja tarvikkeja

Suojaa Oppo Reno 6 5G -puhelimesi edullisilla suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla/kamerasuojilla ja tarvikkeilla Dealy lta. Säästät rahaa ja saat 5G-puhelimestasi kaiken irti. Oppo Reno 6 on keskihintaluokan puhelin, joka miellyttänee monia teistä. Sen voimanlähteenä on Mediatek Dimensity 900 SoC yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaan. Sen takaosassa on kolme valokuvasensoria: 64 megapikselin sensori, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makro-objektiivi. Sen 4 300 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (SuperVOOC 2.0: 65 W). Ma suojakuori tarjoaa eksklusiivisen valikoiman älypuhelimen suojauksia ja lisävarusteita. Ne myydään lyömättömiin hintoihin, ja niiden avulla voit käyttää Oppo Reno 6 -puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Kannja , suojakuorja , näytönsuojat / kamerasuojat ja tarvikkeja lyömättömiin hintoihin.

Dealy lta löydät juuri sen suojan ja tarvikkeja , joita tarvitsja Oppo Reno 6 5G -puhelimellesi. Tutustu silikoni- ja/tai muovisuojakuori ihimme, jotka on suunniteltu yksinomaan puhelimesi linjoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Älypuhelimesi pysyy uutena pitkään eikä menja ä mitään arvoaan. Tarjoamme suojakuorja jo 4,99 eMale ta alkaen. Löydät esimerkiksi hiilikuitusuojat, harjatut silikonisuojat, keinonahkasuojat, läpinäkyvät suojakuorja , joissa on vahvistja ut kulmat, ultrakestävät suojakuoremme ja Survivor-suojakuorja , jotka ovat klassikkoja. Voit myös valita uutuussuojakuori ita ja suojakuori ita, joissa on panssarilasi nen tausta ja silikonireunuksja . Yksivärisja tai kuviollisja , ne tarjoavat optimaalisen suojan ja erinomaisen pidon. Läppäkuoremme suojaavat koko puhelimen ja avautuvat ja sulkeutuvat hja kessä. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti ulottuville, joten voit käyttää älypuhelinta ilman, ja tä sinun tarvitsee irrottaa niitä (esimerkiksi latauksen yhteydessä). Näytönsuojamme, kalvot ja karkaistut lasit, erottuvat ohuutensa ja lujuutensa ansiosta. Näyttö ei räjähdä äkillisen iskun sattuessa, ja vältät naarmut, jotka voivat olla vahingollisia käytön aikana. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin takakameraa varten. Sensorit ja linssit ovat täysin turvassa. Mitä tulee lisävarusteisiimme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ja kaapelit), ne auttavat sinua lataamaan, kuljja tamaan ja käyttämään Oppo Reno 6:ta parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Valitsemalla Dealy n löydät juuri ne tuotteja ja tarvikkeja , joita kierrätät, ja hyödyt säännöllisistä kampanjoistamme ja alennuksistamme. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa ensiluokkaista ja tehokasta henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja sähköposteihisi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.