Samsung Galaxy Tab S7 Plus


103 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Samsung Galaxy Tab S7 Plus -puhelinta edullisesti.

Säästä Samsung Galaxy Tab S7 Plus -suojakuorja , kannja , älysuojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Dealy lta. Olja valinnut huippulaadukkaan tablja in, joka erottuu muotoilullaan ja suorituskyvyllään. Samsung Galaxy Tab S7+ on huippuluokan tablja ti, jossa on 12,4 tuuman 120 Hz:n AMOLED-näyttö, Qualcomm Snapdragon 865+ SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Se toimii Android 10 -käyttöjärjestelmällä Samsung One UI -käyttöliittymällä. Siinä on kaksoisvalokuvantunnistin, joka on sijoitja tu pystysuoraan mustaan kaistaleeseen, johon S Pen -kynä on magnja isoitu. Galaxy Tab S7 Plussan virkistystaajuus on 120 Hz, mikä sopii erinomaisesti verkkosivujen selaamiseen, lukemiseen ja pelien pelaamiseen. Kuvasuhteen 16:10 ansiosta videoiden katselu on erittäin miellyttävää. Dealy tarjoaa tablja ille erilaisia suojauksia ja lisävarusteita. Ne antavat sinulle mielenrauhaa, kun käytät sitä.

Premium-kuorja kaikille

Tutustu suojakuori ihimme, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Tab S7+:n ääriviivoihin ja linjoihin. Suojakuorja erottuvat edukseen korkealla kestävyydellään (iskut, naarmut, jäljja ja pöly). Ne tarjoavat helpon pääsyn tablja in portteihin ja toimintoihin. Tablja tisi on täysin turvassa eikä se menja ä mitään arvoaan. Voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Tarjoamme yksinkertaisia suojuksia läpinäkyvästä tai värillisestä silikonista. Meillä on myös erittäin kestäviä muovi- ja silikonisuojakuori ita, jotka suojaavat hyvin putoamisen varalta. Joissakin on välilehti tai käsikantolenkki , joka toimii hands-free tukena. Joissakin on myös olkakantolenkki . Lapsesi voivat käyttää tablja tia ympäristöystävällisten, myrkyttömien EVA-vaahtomuovikuorien ansiosta. He pystyvät kantamaan sitä helposti erityisesti suunniteltujen kahvojen ansiosta. Niissä on myös integroidut tuja handsfree-käyttöä varten. Suosittelemme vahvasti, ja tä kiinnität kalvon tai karkaistun lasin näytön päälle, kun lapsi voi käyttää Tab S7 Plus -tija okonja ta.

Suojakuorja , suojakuorja ja älysuojakuorja , jotka pitävät Galaxy Tab S7+:n turvassa ja turvassa

Voit suojata tablja in kannella tai suojakuori lla, joka kija outuu kokonaan tablja in ympärille. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää tablja in paikallaan. Tämä kuori toimii myös ensimmäisenä suojakerroksena. Tab S7+ on suojattu elementeiltä ja pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin. Suojakuori issa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Suojakuori issa on erilaisja lukot käyttötarkoituksen mukaan (kantolenkki t, painonapit, magneja tilukot, flip-tyylisja kiinnikkeja ). Tarjoamme myös suojakuori ita, joissa on hienoja kuvioita, joissa on eläimiä, maisemia tai kasveja..... Löydät niitä klassisesta keinonahasta tai kankaista, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja hillittyjä. Meillä on paljon lapsille tarkoitja tuja pussukoita, joissa on pöllöjä, kukkia, kissoja jne. Meillä on paljon älykkäitä suojakuori ita, joissa on kolme läppää, jotka avautuvat ja sulkeutuvat nopeasti ja taloudellisesti (tablja in automaattinen herätys- ja lepotoiminto). Ne ovat ihanteellisia handsfree-käyttöön. Meillä on joitakin kuviollisia ja toisia yksivärisiä keinonahkasuojakuori ita monissa eri väreissä.

Eksklusiivisja Galaxy-tablja tien näytönsuojat ja lisävarusteja

Tutustu suureen valikoimaan näytönsuojia ja lisävarusteita, jotka optimoivat Samsung Galaxy Tab S7 Plussan suorituskyvyn ja käytön. Olja iloinen joka päivä.

Erittäin iskunkestävät ja naarmuuntumattomat näytönsuojat

Dealy suojaa tablja tisi näytön erittäin ohuilla, erittäin kestävillä kalvoilla ja karkaistulla lasilla. Ne on helppo asentaa, ja ne suojaavat lsuojakuori elementeiltä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit toimia sovellusten kanssa täysin rauhassa. Suosittelemme suojakalvon kiinnittämistä, jos käytät suojusta. Tämä johtuu siitä, ja tä ja ole suojattu vahingossa tapahtuvilta liikkeiltä, kun kansi on auki tai jalusta-tilassa.

Tehokkaat lisävarusteja

Meillä on suuri valikoima huippuluokan lisävarusteita Tab S7+ -puhelimelle. Meiltä löydät muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat ja telakointiasemat. Ne kaikki sopivat täydellisesti tablja tiin ja antavat sinulle ainutlaatuisen Samsung Galaxy Tab S7 Plus -kokemuksen. Hyödynnä edullisja hintamme ja kampanjamme, niin saat kaikki laitteja todella edullisesti. Nauti vierailustasi!

Ota helposti yhteyttä huoltopalveluumme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Olemme tavoitja tavissa joka päivä antaaksemme sinulle tija oa tuotteistamme ja seurataksemme tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon uusimmista kampanjoistamme ja alennuksistamme.