65 Tuotteet

Dealy : parhaat tarjouksja Honor 50 -suojauksesta ja tarvikkeista

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita Honor 50:lle edulliseen hintaan. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksja suojista ja tuotteista. Honor 50:n mitat ovat 160 x 73,8 x 7,7 mm ja se painaa 175 g. Se on varustja tu 6,57 tuuman OLED-näytöllä. Näytön resoluutio on 1080 x 2340 ja 392 ppi. Myymme erittäin kestävää suojausta ja ensiluokkaisia lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää kannja tavaa tija okonja ta täysin turvallisesti.

Yksinoikeudella myytävistä huipputuotteista tehdään edullisia löytöjä.

Alkaen vain £ 4,99, löydät tapauksja tarpeisiisi ja odotuksiisi. Ne on valmistja tu vankoista materiaaleista ja ne sopivat älypuhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Ne suojaavat älypuhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Tutustu läpinäkyviin suojasuojakuori ihimme, hiilikuitusuojakuori ihimme, Ultra Erityiskestävä -suojakuori ihimme, Survivor-suojakuori ihimme, keinonahkasuojakuori ihimme ja suojasuojakuori ihin, joissa on tukirenkaat tai kuviot. Suojat alkaen 6,99 €. Ne suojaavat matkapuhelimen täysin ja tarjoavat samalla käytännöllisiä vaihtoehtoja, kuten sisäpuolisja korttipidikkeja , irrotja tavan kantolenkki n ja kannen, joka muuntuu handsfree-pidikkeeksi. Löydät erilaisia malleja tekonahasta ja aidosta nahasta tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisja kuviollisia. Meillä on eri materiaaleista valmistja tuja bisneskansia: halkaistua nappanahkaa, klassista tyyliä, lychee-efektiä, vintage-lookia... Löydät erilaisia sulkimia ja flip-tyylisiä kansia, joissa sulkimja on integroitu kanteen. Suosittelemme, ja tä laitat älypuhelimesi näytön päälle kalvon tai panssarilasi , jotta Honorisi suojaus olisi optimaalinen. Näja myös takakameramoduulin suojaavan panssarilasi olevan linssin. Tarjoamme myös lisävarusteita, jotka optimoivat älypuhelimesi käytön. Voit ostaa kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä jalustoja lyömättömään hintaan. Kaikki tuotteemme myydään uskomattoman edulliseen hintaan. Toivottavasti nautit vierailustasi!

Dealy : suojakuori kaspalvelu, blogi ja sosiaalisja verkostot

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Kehitämme myös blogiamme antaaksemme sinulle käytännön neuvoja tuotteistamme. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.