139 Tuotteet

Suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy A71:lle lyömättömiin hintoihin!

Dealy : des Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy A71 lyömättömiin hintoihin! Galaxy A71:ssä on edessä porattu näyttö ja takana neljällä kameralla varustja tu moduuli. Etupuolella on suuri 6,7 tuuman Amoled-näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja sormenjälkilukija. Kannja tavan tija okoneen voimanlähteenä toimii 2,2 GHz:n kellotaajuudella toimiva 8-ytiminen järjestelmäpiiri yhdistja tynä 6 tai 8 gigatavuun RAM-muistia ja 128 gigatavuun tallennustilaa, jota voi laajentaa microSD-kortilla. Samsungin 2020-kannja tavan takana on neljä kameraa: 64 megapikselin pääkamera f/1,8-objektiivilla, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera (f/2,2), 5 megapikselin syvyyssensori muotokuvatilaa varten ja 5 megapikselin sensori makrotilaa varten. Etupuolella on 32 megapikselin kamera, jossa on f/2,2-objektiivi selfieiden ottamista varten. Loistava puhelin kaikille! Dealy tarjoaa huippuluokan suojausta edulliseen hintaan, joten voit ottaa kaiken irti älypuhelimestasi.

Kustannustehokas suojaus!

Tutustu Dealy -suojiin edulliseen hintaan Samsung Galaxy A71 -puhelimelle! Tiimimme valitsee laadukkaimmat suojakuorja , suojuksja , lisävarusteja , näytönsuojat ja linssit tarjotakseen ne sinulle erikoistarjouksena. Lisävarusteemme pitävät älypuhelimesi turvassa ja samalla voit käyttää sitä täysin rauhassa hyvin pitkään. Kuoremme ovat ohuita, kevyitä ja erittäin turvallisia. Suojakuori mme ja taskumme ovat täynnä yllätyksiä. Voit käyttää kännykkäsi näyttöä ja ottaa valokuvia huolehtimatta kameroista. Mitä tulee tarvikkeisiimme, ne ovat innovatiivisia. Kaikki tuotteemme on suunniteltu yksinomaan Galaxy A71:lle.

Dealy : ostosten ja tilausten palveluksessa

Hyödynnä Dealy n neuvontapalvelu ja seuraa tilauksiasi, kun teja ostoksia Dealy ssa. Tiimimme on käytja tävissänne auttaakseen teitä kaikissa asioissanne kanssamme.