28 Tuotteet

Honor 9X Pro on valokeilassa!

Tutustu Dealy -suojiin lyömättömiin hintoihin osoitteesta Rungot, kattaa tapaukset ja tarvikkeet Honor 9X Pro -puhelimeen. Hyödynnä tarjouksemme kaikista tuotteistamme, jotta voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa. Honor 9X Pro on pakollinen laite, jonka tekniset tiedot ovat seuraavat: Kirin 810 SoC, jonka tukena on 6 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennettavissa microSDKirin 710F:llä; kolminkertainen valokuvakenno takana (48 megapikselin pääkamera ja 16 megapikselin pop-up selfie-kamera).

Siinä on 4000 mAh:n akku ja Google Play Store. Siinä on suuri näyttö (6,59 tuuman läpimitta Full HD+ -tarkkuudella) ja vähän reunoja. Ponnahduskameran (48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin muotokuvakamera ja ultralaajakulmakamera) ansiosta voit ottaa keskiluokan laitteeseen nähden poikkeuksellisia valokuvia ja videoita. Sen hinta-laatusuhde osoittaa, että Honor on pakko saada. Dealy suojaa ja varustaa matkapuhelimesi huipputuotteilla edulliseen hintaan. Hyödynnä tarjouksemme ja kampanjamme.

Sinun alennus toimittaja kannet, suojakuoret , näytönsuojat ja tarvikkeet

Tutustu poikkeuksellisiin tarjouksiimme kaikista Honor 9X Pro -suojista ja tarvikkeista. Tiimimme valitsee ohuet, kevyet kotelot. Ne on valmistettu silikonista tai (ja) muovista, ja ne myötäilevät matkapuhelimen linjoja täydellisesti. Tarjoamme useita eri suojausvalikoimia, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Matkapuhelimesi on suojattava iskuilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, kosteudelta ja pölyltä. Suojuksemme ovat erittäin kestäviä ja jättävät älypuhelimen portit ja toiminnot helposti saataville.

Tutustu hiilikuituisiin, hienoihin suojakuoriin , keinonahkakoteloihin ja vintage-tyylisiin tuotteisiimme..... Tarjoamme myös erittäin kestäviä koteloita ja suojuksia. Lompakoiden tapaan suunnitellut taskumme ovat erittäin käytännöllisiä, ja jokaiselle löytyy jotakin. Niissä on lukot, jotka on helppo avata ja sulkea. Kannessa olevan leikatun aukon ansiosta voit soittaa puheluita pitäessäsi kannen kiinni, ja kannen voi taittaa kokoon käteväksi handsfree-pidikkeeksi.

Meidän näytönsuojat ovat täydellinen vastaus turvallisuustarpeisiisi. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin iskuja ja naarmuja. Pidät Honor 9X Pro -puhelimesi uudenveroisena hyvin pitkään.

Asiakaspalvelusi

Hyödynnä Ma Coquen asiakaspalvelua tilausta tehdessäsi ja toimituksen seurantaa varten. Tiimimme on käytettävissäsi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.