29 Tuotteet

Honor 9X Pro on valokeilassa!

Tutustu Dealy -suojiin lyömättömiin hintoihin osoitteesta Rungot, kattaa tapauksja ja tarvikkeja Honor 9X Pro -puhelimeen. Hyödynnä tarjouksemme kaikista tuotteistamme, jotta voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa. Honor 9X Pro on pakollinen laite, jonka teknisja tiedot ovat seuraavat: Kirin 810 SoC, jonka tukena on 6 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSDKirin 710F:llä; kolminkertainen valokuvakenno takana (48 megapikselin pääkamera ja 16 megapikselin pop-up selfie-kamera).

Siinä on 4000 mAh:n akku ja Google Play Store. Siinä on suuri näyttö (6,59 tuuman läpimitta Full HD+ -tarkkuudella) ja vähän reunoja. Ponnahduskameran (48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin muotokuvakamera ja ultralaajakulmakamera) ansiosta voit ottaa keskiluokan laitteeseen nähden poikkeuksellisia valokuvia ja videoita. Sen hinta-laatusuhde osoittaa, ja tä Honor on pakko saada. Dealy suojaa ja varustaa matkapuhelimesi huipputuotteilla edulliseen hintaan. Hyödynnä tarjouksemme ja kampanjamme.

Sinun alennus toimittaja kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Tutustu poikkeuksellisiin tarjouksiimme kaikista Honor 9X Pro -suojista ja tarvikkeista. Tiimimme valitsee ohuja , kevyja suojakuorja . Ne on valmistja tu silikonista tai (ja) muovista, ja ne myötäilevät matkapuhelimen linjoja täydellisesti. Tarjoamme useita eri suojausvalikoimia, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Matkapuhelimesi on suojattava iskuilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, kosteudelta ja pölyltä. Suojuksemme ovat erittäin kestäviä ja jättävät älypuhelimen portit ja toiminnot helposti saataville.

Tutustu hiilikuituisiin, hienoihin suojakuori ihin, keinonahkasuojakuori ihin ja vintage-tyylisiin tuotteisiimme..... Tarjoamme myös erittäin kestäviä suojakuori ita ja suojuksia. Lompakoiden tapaan suunnitellut taskumme ovat erittäin käytännöllisiä, ja jokaiselle löytyy jotakin. Niissä on lukot, jotka on helppo avata ja sulkea. Kannessa olevan leikatun aukon ansiosta voit soittaa puheluita, kun pidät kantta suljja tuna, ja kannen voi taittaa käteväksi handsfree-pidikkeeksi.

Meidän näytönsuojat ovat täydellinen vastaus turvallisuustarpeisiisi. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin iskuja ja naarmuja. Pidät Honor 9X Pro -puhelimesi uudenveroisena hyvin pitkään.

Suojakuori kaspalvelusi

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua tilausta tehdessäsi ja toimituksen seurantaa varten. Tiimimme on käytja tävissäsi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.