61 Tuotteet

Paras valikoima Mi 11 Ultra -suojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan

Dealy lta löydät kaikki kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja Xiaomi Mi 11 Ultra -puhelimelle alennuksella. Suojakuorja alkavat 4,99 €, kannja 6,99 € ja kalvot ja panssarilasi 3,99 €. Xiaomi Mi 11 Ultra on huippupuhelin, jossa on 5000 mAh:n akku, joka on yhteensopiva langallisen ja langattoman latauksen kanssa jopa 67 W:n teholla. Siinä on 1,1-tuumainen OLED-näyttö, jonka läpimitta on 6,81 tuumaa ja mukautuva virkistystaajuus 120 Hz, QWHD+-tarkkuus (3200 x 1440 pikseliä). Valokuvamoduulissa on kolme sensoria: 1/1,12 tuuman pääsensori 50 megapikselin tarkkuudella (f/1,95), 48 megapikselin ultralaajakulma-sensori 128 asteen näkökentällä (f/2,2) ja 48 megapikselin x5-teleobjektiivi (f/4,1). Tarjoamme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat kannja tavaa tija okonja ta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Lompakkosuojat tarjoavat täydellisen suojan. Näytönsuojat (kalvo ja panssarilasi ) ja valokuvamoduulin suojalinssi estävät rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Löydät upeita lisävarusteita: latureita, ulkoisia akkuja, kaapeleita, muistikortteja, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä. Niiden avulla voit maksimoida matkapuhelimesi autonomian, äänenlaadun, säilytyksen ja kuljja uksen.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja premium-puhelimelle

Myymme suojakuoria, joilla voit suojata ja muokata matkapuhelimesi. Löydät yksivärisja silikonisuojat, jotka ovat raittiita ja liukumattomia. Joustavat tai jäykät, ne tuovat ainutlaatuisen värisävyn, joka auttaa sinua erottumaan joukosta. Saatat pitää läpinäkyvistä tai kuviollisista kuoristamme. Meillä on myös kuuluisat klassisja hiilikuitukuoremme, Survivor ja Ultra resistant, joissa on kaksi suojakerrosta, tai tukirenkaalla varustja ut kuorja , jotka ovat erittäin käytännöllisiä. Tarjoamme myös suojakuori ita 9H-karkaistusta lasista (takaosa) ja silikonista (reunuksja ). Nahkajäljitelmä- ja aidosta nahasta valmistja ut suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Niitä on saatavana kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a, ja ne ovat erittäin säänkestäviä. Tutustu suojakuori ihimme, joissa on motiiveja, jotka antavat kännykkääsi ripauksen hauskuutta. Löydät läppäsuojakuori ita, joita koristavat kissat, koirat, sudja , pandat, jopa Eiffel-torni... Ainutlaatuinen suojakuori iden maailma vain mielikuvitusta ja iloa varten. Meillä on ainutlaatuinen valikoima yksivärisiä kansia eri väreissä, joista jokainen on kauniimpi kuin toinen. Ne sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja ammattilaisille. Tervja uloa My Xiaomi Mi 11 Ultra suojasuojakuori iden ja tarvikkeiden maailmaan!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia viestipalvelumme "Ota yhteyttä"-osion kautta. Voit myös soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme sinulle nopeasti kaikkiin kysymyksiisi ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.