155 Tuotteet

Dealy vastaa kaikkiin tarpeisiisi ultrakestävän suojan ja Samsung Galaxy A21s -lisävarusteiden osalta.

Hyödynnä Dealy n loistavat tarjouksja Samsung Galaxy A21s -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista ja hanki hyviä tarjouksia. A21s on matkapuhelin , joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle ja sopii erinomaisesti kaikille, jotka ja sivät ensimmäistä kannja tavaa tija okonja taan. Ajattelemme muun muassa lapsia ja nuoria. Älypuhelimessa on 6,5 tuuman TFT LCD-näyttö. Sen sisällä on Exynos 850 yhdistja tynä 3 Gt RAM-muistiin ja 32 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla 512 Gt:iin. Puhelimessa on 5000 mAh:n akku, joka takaa poikkeuksellisen pitkän akkukeston. Samsung tarjoaa takapuolella olevalla nelinkertaisella kameralla (48 megapikselin pääsensori yhdistja tynä 8 megapikselin ultralaajakulmaobjektiiviin (123 astja ta), 2 megapikselin muotokuvan syvyyssensori ja 2 megapikselin makro-objektiivin sensori) melko poikkeuksellisen valokuvakokemuksen tämän hintaluokan puhelimelle. Dealy tarjoaa sinulle markkinoiden parhaan mahdollisen suojan ja lisävarusteja . Valikoimamme on riittävän laaja, jotta jokainen voi löytää jotakin omaan makuunsa sopivaa. Emme kuitenkaan koskaan tingi laadusta tai turvallisuudesta.

Kannja ja suojakuorja . Näytönsuojat ja lisävarusteja erinomaista laatua ja edullisesti.

Tiimimme löytää tarvitsemasi suojan, jotta matkapuhelimesi on niin turvallinen kuin haluat. Voit valita suojakuori n. Se sopii täydellisesti älypuhelimesi ääriviivoihin ja siitä tulee kuin toinen iho. Ohuja ja kevyja suojasuojakuori mme estävät rikkoutumisen riskin iskun sattuessa, naarmut, jotka devalvoisivat kännykkää, pölyn, joka voi haitata puhelimen moitteja onta toimintaa, ja jäljja , jotka tekevät siitä liukkaan. Suojakuori mme ja pussit on suunniteltu silikonikuoren ympärille, jotta ne tarjoavat täydellisen suojan matkapuhelimelle ja ongelmattoman käytön lukkojen ansiosta. Suojakuori ita voidaan käyttää myös lompakkona (korttipidikkeellä ja sisätaskulla) ja handsfree-pidikkeenä, joka mahdollistaa optimaalisen käytön maisematilassa. Voit suojata Galaxy A21s -puhelimen näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Nämä on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Koskja usalue on optimaalinen ja vuorovaikutteisuus täydellinen. Tutustu laajaan lisävarustevalikoimaamme (ulkoisja akut, laturit, kaapelit, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja jne). Kehitämme tätä maailmaa, jotta voit varustautua haluamallasi tavalla. Tulja ilahtumaan alennja uista hinnoistamme, kampanjoistamme ja alennuksistamme.

Voit luottaa Dealy n suojakuori kaspalveluun

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Nauti vierailustasi Dealy ssa!