150 Tuotteet

Paras valikoima edullisia Galaxy A32 4G suojakalvoja ja tarvikkeita

Hyödynnä Dealy tarjouksja ja alennuksja Samsung Galaxy A32 4G suojakuori ista, suojuksista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Hanki hyviä tarjouksia ja tutustu kampanjoihimme. Galaxy A32 4G:ssä on 6,4 tuuman OLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz:n virkistystaajuudella. Kameramoduulin osalta puhelimessa on 64 megapikselin pääsensori, ultralaajakulma (8 megapikseliä) ja kaksi 5 megapikselin tarkkuudella olevaa sensoria (makro-objektiivi ja syvyyssensori). Puhelimessa on 5000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (15 W). Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat suojaimja ja lisävarusteja , kaikki edulliseen hintaan.

Suojaus ja lisävarusteja markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Tutustu Samsung Galaxy A32 4G -puhelimen suojaus- ja lisävarustevalikoimaamme. Myymme erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti puhelimesi ääriviivoihin ja linjoihin. Ne antavat suoran pääsyn painikkeisiin ja portteihin ja suojaavat samalla puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tutustu joustaviin silikonisuojakuori ihimme, läpinäkyviin suojakuori ihin, joissa on vahvistja ut kulmat, sekä klassisiin tai harjattuihin hiilikuitusuojakuori ihin. Ultra Erityiskestävä -sivuston kuorja ja Survivor-kuorja ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa. Suojakuorja ja suojakuorja pitävät matkapuhelimesi turvassa. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja liukutasku. Niiden kannen voi taittaa halutessaan käytännölliseksi handsfree-pidikkeeksi. Myymme taskuja alkaen 6,99 € keinonahkaa tai yksiväristä aitoa nahkaa, useissa eri väreissä. Joihinkin on painja tu motiiveja: eläimiä, kasveja, lippuja, paljja teja, leopardinahkoja, jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka ja sivät henkilökohtaista suojaa. Tarjoamme valikoiman suojakalvoja Galaxy A32 4G:n näytölle (kalvo ja panssarilasi ) ja valokuvausmoduulille (panssarilasi ). Helppo asentaa, ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tutustu tarvikeosastoon: muistikortit, kaapelit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja sekä uudja tuotteja edulliseen hintaan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on tavoitja tavissa numerosta 06 44 64 64 68 65.

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Olemme avoinna 7 päivää viikossa, ja meidät tavoittaa numerosta 06 44 64 64 68 65 (puhelin ja sähköposti). Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.