33 Tuotteet

Samsung Galaxy S10 5G on turvassa Dealy n suojan ja lisävarusteiden avulla.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista kaikissa Samsung Galaxy S10 5G -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. S10 5G on älypuhelin, jossa on 6,7-tuumainen näyttö ja poikkeuksellinen näyttö, joka näkyy täydessä auringonvalossa. Puhelimessa on ylimääräinen takakamerakenno S10:een ja S10 Plussiin verrattuna. Siinä on 5 pääobjektiivia (8 ja 10 megapikseliä, 12 megapikselin laajakulma, 12 megapikselin tele ja 16 megapikselin ultralaajakulma) ja 3D-syvyyssensori. Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi. Suojakuori mme ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne kiertyvät täydellisesti puhelimen takaosan ja reunojen ympärille. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonireunuksja ). Suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, ja läpät muodostavat puhelimelle toisen suojakerroksen. Suojakuori issa on sisäpuolella korttipidikkeja ja käteistasku. Kannja voidaan taittaa haluttaessa pois, jolloin niistä tulee erittäin käteviä handsfree-tukia maisematilassa. Tarjoamme parhaan suojan Samsungin näytölle. Tutustu lisävarusteisiimme: kaapelit, akut, ulkoyksiköt, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, pyörä- ja autokiinnikkeja , laturit ja kaikki uutuustuotteemme. Nautit edullisista hinnoista ja alennuksista kaikista tuotteistamme.

Ota kaikki irti Galaxy S10 5G:stä

Tarjoamme läpinäkyviä runkoja, joissa on vahvistja ut kulmat, yksivärisiä silikonirunkoja sekä klassisia Survivor- ja Ultra Erityiskestävä e -runkoja. Suosittelemme klassista tai harjattua joustavaa hiilikuitua, jotka ovat erittäin kestäviä, ohuita ja tyylikkäitä. Meillä on joitakin keinonahkaisia ja rakastamme panssarilasi , jossa on silikonireunuksja . Suojuksemme ja suojakuori mme on suunniteltu keinonahasta. Niissä on hienot magneja tilukot tai ne on integroitu läppään (fläppäkannja ). Tutustu raittiisiin ja tyylikkäisiin business-tyylisiin pusseihimme ja pusseihin, joissa on motiiveja (eläimiä, kukkia, "älä koske puhelimeeni..."). Näytön kalvot ja panssarilasi ovat ohuita ja erittäin suojaavia. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lasin räjähtämisen ja säilyttävät koskja usalueen herkkyyden.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.