136 Tuotteet

Dealy lta löydät kaikki P Smart 2021 -suojat ja tarvikkeja edullisesti.

Hyödynnä alennuksja Rungot ... kattaa ja tapauksja näytönsuojat ja tarvikkeja Huawei P Smart 2021 Dealy ssa. Tarjoamme parhaat tuotteja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tässä Huawein perustason puhelimessa on 6,67 tuuman LCD-paneeli, jonka resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä, yhdistja tynä HiSilicon Kirin 710A -prosessoriin, 4 Gt muistia ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa (laajennja tavissa 512 Gt:iin). Akku on uusi 5000 mAh, joka tukee pikalatausta jopa 22,5 W:n teholla. USB-C-liitännän lisäksi laitteessa on 3,5 mm:n liitäntäportti. Kameramoduulin osalta puhelimessa on 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makro-objektiivi, 2 megapikselin syvyyssensori ja 8 megapikselin ja ukamera. Tämä on uusi moduuli, joka ilahduttaa kaikkia käyttäjiä. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle, ja suosittelemme sitä kaikille Huawei-faneille.Tiimimme valitsee suojan, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se pysyy uutena hyvin pitkään ja voit myydä sen helpommin. Tarjoamme suojakuori ita, jotka ovat erittäin ohuita ja erittäin kevyitä. Suojat ja pussit suojaavat koko matkapuhelimen säältä ja toimivat samalla lompakkona ja hands-free tukena. Myös P Smart 2021:n näyttö on turvassa.

Edullisja ja laadukkaat suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja .

Dealy sta voit ostaa laadukkaita suojaimia ja tarvikkeita edullisimpaan hintaan. Suojat sopivat täydellisesti kannja tavasi linjoihin ja ääriviivoihin. Painikkeisiin ja portteihin pääsee helposti käsiksi leikkausten tarkkuuden ansiosta. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, toisia hiilikuidusta, keinonahasta, tukirenkaalla, karkaistulla lasilla tai korttipidikkeillä varustja tuja suojakuori ita. Valitsemme läppäsuojakuorja , joissa on kiinnityslenkki, jotta voit kantaa kännykkääsi turvallisesti. Meillä on yksivärisiä keinonahkaisia tai aitoa nahkaa olevia suojakuori ita useissa eri väreissä. Löydät litsi-efektinahkaisia, rja ro- ja vintage-tyylisiä pokkareita sekä kannja , joissa on niittejä. Sinulla on mahdollisuus valita lukot. Näytönsuojamme ja takakuvamoduulimme kestävät hyvin säänkestäviä elementtejä. Näytön kalvot ja panssarilasi on suunniteltu koskja usalueen herkkyyttä kunnioittaen. Katso lisävarusteiden osio. Tarjoamme kaapeleita, latureita, muistikortteja, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto- ja polkupyöräkiinnikkeitäo....

Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluumme nopeasti ja helposti.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa.