17 Tuotteet

Suojaa ja koristele Honor 10X Lite -puhelimesi edullisesti.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Honor 10X Lite -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Puhelimessa on poikkeuksellinen 5000 mAh:n akku, jossa on 22,5 W:n pikalataus ja erittäin houkutteleva hinta. Siinä on näytön lävistja ty keskellä oleva lävistys 8 megapikselin selfie-sensorille. Takapuolella on nelinkertainen pystysuora valokuvamoduuli vasemmassa yläkulmassa. Valokuvamoduulissa on 48 megapikselin pääsensori (f/1,8), 8 megapikselin ultralaajakulma (f/2,4), 2 megapikselin makro-objektiivin sensori (f/2,4) ja 2 megapikselin syvyyssensori (f/2,4). 6,67 tuuman Full HD+ IPS LCD -näyttö pitää sinut tyytyväisenä. Dealy huolehtii sen turvaamisesta ja varustamisesta edulliseen hintaan ja tarjoaa sinulle upean valikoiman tuotteita.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa ohuen, kevyen ja erittäin kestävän suojan, joka on suunniteltu pitämään Honor 10X Lite -puhelimesi turvassa kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyvät, yksivärisja värillisja silikoni- ja muovisuojat. Tekonahka- tai hiilikuitukuorja lisäävät tyylikkyyttä. Fantsuojakuori kuorja vja oavat kaikkiin, jotka ja sivät omaperäisyyttä. Erittäin kestävät kuoremme ovat ihanteellisia suojaamaan elementtejä vastaan. Löydät myös hienon valikoiman kuoria ja suojakuori ita, jotka kiinnittävät koko älypuhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-tukena. Näytönsuojat, kalvot ja karkaistut lasit ovat eksklusiivisia ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, ne eivät jätä jälkiä irrotja taessa ja ovat erittäin ohuita. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ...) optimoivat älypuhelimesi käytön, eivätkä ne todellakaan ole kalliita. Valitsemalla meidät voit olla varma, ja tä saat parhaat tuotteja markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja siitä, miten voit seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.