Samsung Galaxy Tab S6


48 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Samsung Galaxy Tab S6:n edullisesti.

Säästä Samsung Galaxy Tab S6 suojakuorja , kannja , älysuojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Dealy . Valitsit tämän tablja in sen suorituskyvyn ja ergonomian vuoksi. Siinä on 10,5 tuuman AMOLED-näyttö 16:10-muodossa, jossa on näytön alla ultraääni-sormenjälkitunnistin. S Pen latautuu suoraan tablja in kautta, mikä on erittäin kätevää. Taulutija okoneessa on erinomainen ote, ja sitä voi käyttää pitkiäkin aikoja ergonomisen muotoilun ja kevyen painon ansiosta. Se on varustja tu USB Type-C-portilla ja neljällä erittäin hyvin jakautuneella kaiuttimella. Jälkimmäisja tuottavat merkittävää äänenlaatua. Ennen kaikkea arvostamme näytön laatua, jossa on erinomaisja värit ja poikkeuksellinen kontrasti. Mitä ympäristöön tulee, Tab S6:ssa on Android 9 Pie ja One UI. Samsungin käyttöliittymä täydentää täydellisesti Googlen käyttöjärjestelmää ja tarjoaa selkeän, miellyttävän ja helpon järjestelyn. Lyhyesti sanottuna: ensiluokkainen tablja ti kohtuulliseen hintaan. Dealy tarjoaa laajan valikoiman eksklusiivisia suojauksia ja lisävarusteita tablja tiin, jotta voit käyttää sitä täysin rauhassa. Hyödynnä superalhaisja hintamme, niin saat hyviä tarjouksia ja säästöjä tinkimättä Tab S6:n turvallisuudesta.

Rungot, kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja edulliseen hintaan

Tutustu erittäin ohuisiin suojakuori ihimme, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Tab S6:n ääriviivoihin. Ne tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin ja suojaavat tablja tia iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tablja ti on turvassa, eikä se menja ä arvoaan, jos haluat myydä sen ja eenpäin. Tarjoamme yksinkertaisia suojuksia läpinäkyvästä tai värillisestä silikonista. Meillä on myös erittäin kestäviä kuoria, joissa on hybridirakenne (muovi ja silikoni), jotka ovat todella hyvin turvallisia iskuja vastaan. Joissakin on integroitu handsfree-kiinnitys. Voit siis hyödyntää täysin maisematilaa ja katsella videoita rauhassa. Tarjoamme myös erilaisia kantovaihtoehtoja (kantolenkki t ja olkakantolenkki t). Saatat haluta kannen tai suojakuori n, joka on suunniteltu koko tablja in kiinnittämiseen. Nämä suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, ja niiden kansi suojaa koko tablja tia. Tablja ti on suojassa säältä ja voit säilyttää sen sisällä kortteja ja pieniä suojakuori kirjoja. Suojakuori issa on erilaisja lukot, jotka sopivat käyttötarkoitukseesi. Meillä on jokaiselle jotakin: kuviollisia suojakuori ita, klassista keinonahkaa, kankaita, lapsille ja nuorille tarkoitja tuja suojakuori ita... koko ainutlaatuinen valikoima, joka varmasti miellyttää kaikkia. Tarjoamme myös klassisia älysuojakuori itamme, joissa on taittuvat ja uikkunat, jotta voit käyttää elektroniikkalautaasi haluamallasi tavalla. Tervja uloa Dealy n suojusten ja suojakuori iden maailmaan!

Etsi alennus Galaxy Tab S6 näytönsuoja ja tarvikkeja

Dealy suojaa tablja tisi näytön erittäin ohuilla kalvoilla ja karkaistulla lasilla, jotta se olisi täysin turvallinen. Helppo asentaa, ja suojauksemme suojaavat lsuojakuori ja tekniikkaa elementeiltä. Pidät koskja usalueen yhtä herkkänä kuin se oli alun perin. Periaatteessa se on kuin näyttösi olisi suojaamaton. Näin vältät rikkoutumisen tai räjähdyksen riskin iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori tai edes vaihtaa tablja tia, jos sen sisäpuoli rikkoutuu. Tarjoamme myös lisävarusteita ja laajennamme niiden valikoimaa: latureita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja ja telakointiasemia. Samsung Galaxy Tab S6 -kokemuksestasi tulee täydellinen ja uskomaton. Lisäksi hyödyt kampanjoistamme ja uskomattoman houkuttelevista hinnoistamme.

Hyödy erinomaisesta suojakuori kaspalvelustamme

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Olemme avoinna joka päivä ja voimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Nauti vierailustasi!