197 Tuotteet

Eksklusiivinen, edullinen suojaus ja lisävarusteja Redmi Note 10 5G:lle

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennuksja Xiaomi Redmi Note 10 5G -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Tarjoamme ensiluokkaista suojausta ja tarvikkeita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Xiaomi Redmi Note 10 5G on 5G-yhteensopiva 4G-puhelin MediaTek Dimensity 700 SoC:n ansiosta. Siinä on myös 6,5-tuumainen 90Hz-yhteensopiva näyttö, 48 megapikselin valokuvakenno laajakulmalinssillä, 2 megapikselin makrokenno ja 2 megapikselin syvyyskenno. Kannja tava tija okone, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle ja tarvitsee laadukasta suojausta ja lisävarusteita.

Hyödynnä alennuksja varustautuaksesi haluamallasi tavalla.

Dealy lta löydät erittäin säänkestävät suojakuorja , jotka sopivat täydellisesti kannja tavasi linjoihin ja ääriviivoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat selkäpuolta ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Pääsja suoraan käsiksi portteihin, ja joissakin suojakuori issamme on ohut silikonikalvo painikkeiden ympärillä. Myymme joustavia, jäykkiä ja puolijäykkiä suojakuori ita, jotka on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Löydät myös suojuksia ja suojakuori ita, joissa on aitoa tai tekonahkaa. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja. Koko Redmi Note 10 5G on suojattu elementeiltä ja pääsja helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Suojat on suunniteltu lompakoiden tapaan korttipidikkeillä ja kantotaskuilla. Kansi taittuu pois, jolloin siitä tulee kädja ön pidike jokapäiväiseen käyttöön. Myymme pussukoita, joissa on käytännöllinen kantolenkki , jolla voit kantaa kännykkää kädessäsi. Näytön ja takakuvamoduulin osalta tarjoamme erittäin ohuita kalvoja ja panssarilasi , jotka kestävät hyvin iskuja ja naarmuja. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ja ottaa valokuvia täysin rauhallisin mielin ilman, ja tä joudut mija timään, ovatko älypuhelimesi hauraat osat turvassa. Tutustu ensiluokkaisiin lisävarusteisiimme: kaapelit, muistikortit, ulkoisja akut, laturit, auto- ja polkupyöräkiinnikkeja , telakointiasemat, kuulokkeja , kuulokkeja ja kaiuttimja ... Ne ovat suorituskykyisiä ja optimoivat arvokkaan Xiaomisi ominaisuudja . Kehotamme sinua rikastuttamaan ostoksiasi tutustumalla osiomme, joka on omistja tu Xiaomi connected accessories -lisävarusteille. Löydät runsaasti tuotteita, jotka muuttavat elämäsi.

Vain yksi numero puheluille ja tekstiviesteille: 06 44 64 64 68 65.

Voit tavoittaa meidät sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestillä seurataksesi tilauksiasi ja saadaksesi apua tuotteisiimme liittyen. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.