92 Tuotteet

Kaikki Samsung Galaxy S20 Ultra -tuotteja ovat alennuksessa.

Kaikki Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, tarvikkeja ja näytönsuojat Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimille on alennja tu Dealy ssa. Hyödynnä edullisja tarjouksemme varmistaaksesi kannja tavasi ja hemmottele samalla itseäsi. S20 Ultra on S20:n ja S20 Plussan optimaalinen versio. Siinä on 6,9-tuumainen HDR10+-sertifioitu Amoled-näyttö, neljän kameran sensori ja 7 nm:n Exynos 990 -suoritin sekä 12 g Ram. Se on Samsungin vuoden 2020 supertähti! Tämä erittäin omaperäinen älypuhelin erottuu joukosta 166,9 mm:n pituudellaan. Sen 6,9 tuuman näytöllä siitä on tulossa THE referenssi näytön suhteen. Sen valokuvausmoduuli on todella vaikuttava, sillä siinä on 4 valokuva-anturia ja LED-salama, jossa on sanat "avaruuszoom 100X", mikä takaa otoksja häviöttömän x10-suurennoksen. Tässä on vain muutamia ideoita tämän superälypuhelimen uskomattomista innovaatioista. Tiimimme valitsee erityisesti puhelimelle suunnitellut suojauksja ja lisävarusteja . Jälleen kerran, ja usko niiden nerokkuutta ja suorituskykyä. Samsungisi on täydellisesti suojattu, juuri niin kuin haluat!

Mukava, edullinen suoja S20 Ultraan.

Dealy ; erittäin suojaavat ja edullisja suojakuorja , kannja , tarvikkeja ja näytönsuojat Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle. Hyödynnä upeat tarjouksemme ja lyömättömät hinnat kaikista suojauksista. Valitsemme erittäin ohuja ja erittäin vahvat suojakuorja . Löydät uskomattoman valikoiman: läpinäkyvästä suojakuori sta suojakuori on, jossa on handsfree-tuki, unohtamatta keinonahkasuojakuori a, jossa on korttipidike, ja panssarilasi sisältävää suojakuori a. Voit luottaa siihen, ja tä lompakkomallisja suojasuojakuori mme, joissa on läppä ja lukko, ovat erittäin säänkestäviä. Sen lisäksi, ja tä ne pitävät puhelimesi turvassa, ne tekevät siitä myös persoonallisen. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) ovat myös erittäin ohuita ja helppoja asentaa. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä kallisarvoinen kännykkäsi on turvassa.

Laadun, hinnan ja palvelun valinta Galaxy S20 Ultra -puhelimelle

Valitsemalla Dealy n valitsja Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimesi laadun, hinnan ja palvelun. Dealy ei ainoastaan tarjoa eksklusiivisia huipputuotteita matkapuhelimiin, vaan me tarjoamme myös ainutlaatuisen neuvontapalvelun ostohja kellä ja henkilökohtaisen 7/7 huoltopalvelun.