25 Tuotteet

Ensiluokkainen suoja edulliseen hintaan OnePlus 8 Pro -puhelimelle

Dealy tarjoaa OnePlus 8 Pro -puhelimesi ensiluokkaisen suojan edulliseen hintaan. Kuorja , kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja säästät rahaa! OnePlus 8 Pro on 165 x 74,4 x 8,8 mm:n mitoillaan hieman suurempi kuin OnePlus 8. Siinä on 6,65 tuuman rei'itja ty näyttö, kolme sensoria samassa moduulissa ja neljäs sensori vasemmalla. Siinä on USB Type C -portti, 3D-valokuvaus ja sormenjälkitunnistin. Huippupuhelin, joka tarvitsee täydellisen suojan! Tiimimme on valinnut erityisesti tälle puhelimelle suunnitellun suojan, jotta voit nauttia sen teknisestä ja valokuvauksellisesta suorituskyvystä. Rikkoutumisriski, kolhut, pudotja taessa räjähtävä lasi ja naarmut eivät ole enää huolenaiheita. Säilytät älypuhelimesi uudenveroisena pitkään, ja se säilyttää arvonsa. Tarjoamme lisävarusteita, jotka personoivat puhelimesi ja suojaavat sitä samalla väistämättömiltä ongelmilta ja onnja tomuuksilta.

Muokkaa OnePlus 8 Pro -puhelinta edullisesti

Tutustu kuoriin, suojiin, suojakuori ihin, lisävarusteisiin ja näytönsuojiin alennja tuun hintaan. Meillä on täydellinen valikoima suojakuori ita: läpinäkyvää silikonia, hiilikuitua, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita, joissa on kuvioita, tukirenkaita tai keinonahkaa. Ne on suunniteltu niin, ja teivät ne paksuuntuisi liikaa, vaan suojaisivat puhelinta tyylikkäästi. Suojuksemme ovat erittäin ohuita ja suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää älypuhelimen paikallaan. Niitä voidaan käyttää lompakkona, ja niiden kannja voidaan muuntaa jalustaksi handsfree-käyttöä ja maisematilaa varten. Tarjoamme myös suojakalvoja takapuolelle ja panssarilasi valokuvamoduulin linsseille erittäin ohuiden ja erittäin vahvojen näytönsuojiemme lisäksi. Tiimimme valitsee parhaat lisävarusteja , ja ne kaikki tarjotaan alennja tuun hintaan. Sinun ei tarvitse huolehtia budjja istasi, sillä kaikki tuotteemme ovat saatavilla edulliseen hintaan.

Suojakuori kaspalvelusi päivittäin sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestillä.

Dealy : suojakuori kaspalvelutiimisi voi vastata kaikkiin kysymyksiisi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Puhelinsuojakuori ntuntijatiimimme on käytja tävissänne sähköpostitse tai puhelimitse.