193 Tuotteet

Redmi 9C on täysin turvallinen alennja un suojan ja lisävarusteiden ansiosta

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista kaikissa Xiaomi Redmi 9C -suojissa, suojakuori issa, näytön/objektiivin suojissa ja tarvikkeissa. Olja valinnut Redmi 9C NFC:n monesta syystä: 6,53-tuumainen HD+ IPS-näyttö, 5 megapikselin selfie-kamera kupla-aukossa ja poikkeuksellinen 5 000 mAh akku, joka kestää jopa 2 päivää. Kannja tavassa on AI-optimoitu kolmoiskenno takana (13 megapikselin pääkenno ja makrolinssi), joka on konfiguroitu neliömoduuliin.

Sormenjälkitunnistimella varustja ussa Redmi 9C:ssä on kahdeksanytiminen MediaTek Helio G35 -suoritin, joka on kellotja tu 2,3 GHz:n kellotaajuudella ja joka on kaiverrja tu 12 nm:ssä. Dealy tarjoaa loistavan valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi. Tutustu ohuisiin ja kevyisiin suojakuori ihimme, jotka peittävät puhelimesi takaosan ja reunuksja täydellisesti. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonireunuksja puskurimaisen suojan aikaansaamiseksi).

Suojamme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, ja läpät tarjoavat toisen suojakerroksen. Lompakoksi suunnitelluissa suojakuori issa on sisäisja korttipidikkeja , tasku ja kannja taittuvat pois, jolloin niistä tulee käteviä hands-free -pidikkeitä. Tarjoamme parhaan suojan Redmi 9C:n näytölle ja valokuvausmoduulille. Älä missaa tarvikkeitamme: kaapelit, akut, ulkoisja kannattimja , mja allisja tukirenkaat, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, pyörä- ja autokiinnikkeja , laturit ja paljon muuta.

Voit käyttää Redmi 9C:tä haluamallasi tavalla.

Tutustu laajaan runkovalikoimaamme. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin! Läpinäkyvät kuorja , joissa on vahvistja ut kulmat, yksivärisja silikonikuorja , Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -klassikkomme sekä kuorja , joissa on kuvioita (eläimiä, kukkia jne.). Etsitkö tyylikästä suojaa? Suosittelemme klassisia tai harjattuja joustavia hiilikuitukuoria, meillä on joitakin nahkajäljitelmällä ja rakastamme panssarilasi erikoisine kuvioineen. Suojuksemme ja pussit tekevät puhelimestasi yksilöllisen.

Ne on suunniteltu keinonahasta, ja niissä on hienot magneja tilukot tai ne on integroitu ja ukanteen (flip cover). Valinnanvaraa riittää aina hillityistä ja tyylikkäistä business-tyylisistä kansioista motiivein koristeltuihin kansiin. Näytön kalvot ja panssarilasi pitävät sen täysin turvassa. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lasin räjähtämisen ja säilyttävät koskja usalueen herkkyyden. Myös valokuvamoduuli on täysin turvallinen, ja valokuvat näyttävät edelleen yhtä hyviltä kuin jos linssejä ei olisi suojattu.

Lähja ä meille kommenttisi

Suojakuori kaspalvelumme voi auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Kaikki suojakuori kkaidemme kommentit ja pyynnöt otja aan huomioon. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.