14 Tuotteet

Dealy turvaa ja varustaa Xperia 5 III -puhelimesi edullisesti.

Säästä rahaa Dealy lta ostamalla Sony Xperia 5 III -puhelimen kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan. Löydät suojakuori ita alkaen vain 4,99 € ja suojia alkaen vain 6,99 €. Sony Xperia 5 III on kompakti puhelin, jonka mitat ovat 157 x 68 x 8,2 mm ja paino 168 grammaa. Sen 6,1 tuuman OLED-näyttö tarjoaa Full HD+ -tarkkuuden 120 Hz:n taajuudella. Siinä on 8 gigatavua RAM-muistia. Siinä on valokuvausyksikkö, jossa on kolme 12 megapikselin kennoa: yksi laajakulma-, yksi ultralaajakulma- ja yksi vaihtelevan tarkennuksen teleobjektiivi. Dealy valitsee markkinoiden parhaat suojauksja ja lisävarusteja . Myymme laadukkaita suojakuori ita ja suojuksia, jotka täyttävät turvallisuus-, ergonomia- ja suorituskykyvaatimuksja . Kuorja suojaavat matkapuhelinta iskuilta sekä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kannja ja suojakuorja tarjoavat täydellisen suojan elementtejä vastaan, mutta antavat silti pääsyn portteihin ja toimintoihin. Ne on suunniteltu lompakoiksi, joissa on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (sja elit, muistiinpanot, liput jne.). Kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Joissakin suojakuorissa on irrotja tava kantolenkki , jolla Xperia 5 III -laitja ta voi kantaa käsin. Tarjoamme myös parhaan valikoiman näytönsuojia (kalvoa ja panssarilasi ) ja karkaistua lasilinssiä älypuhelimen takakameramoduulille. Tarvikkeja -osiosta löydät muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , pyörä- ja autotelineja , jalustat, telakointiasemat ja säännöllisja päivityksja .

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja

Löydät läpinäkyviä kuoria, hiilikuitukuoria ja erittäin kovia kuoria, joissa on tukirengas. Jos haluat optimaalisen suojan, ja si Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja , joissa on kaksi suojakerrosta. Meillä on myös yksivärisiä silikonisuojakuori ita, jotka ovat luistamattomia ja erittäin tyylikkäitä. Myymme tekonahkaisia tai aidosta nahasta valmistja tuja suojia ja pusseja useissa eri väreissä sekä hienoja kuviollisia pusseja. Tutustu kaikkiin tuotteisiimme ja hemmottele itseäsi ilman korkeaa hintalappua. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi auttaa sinua seuraamaan tilauksiasi.

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai voit lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Tarvitsja pa sitten tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme.