284 Tuotteet

Dealy : poikkeuksellinen valikoima halpoja suojauksia ja lisävarusteita iPhone 14 Pro -puhelimelle.

Dealy tarjoaa edullisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita iPhone 14 Pro -puhelimelle. Hyödynnä kampanjat ja alennuksja kaikista suojista ja lisävarusteista. iPhone 14 Prossa on 6,7-tuumainen OLED-näyttö, jossa on dynaaminen isku FaceID-tunnistimelle ja ja ukameralle. Siinä on dynaaminen virkistystaajuus 120 Hz:stä 1 Hz:iin Always on Display -näyttöä varten. Voit hyötyä 4 nm:n tekniikalla ja saamasta Apple A16 SoC:stä ja kolminkertaisesta 48+12+12 megapikselin valokuvakennosta, jossa on X3-teleobjektiivi ja ultralaajakulma. Dealy lta löydät suojauksen ja lisävarusteja , joita tarvitsja iPhone 14 Pro -puhelimen turvalliseen ja optimaaliseen käyttöön. Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia. Kutsumme sinut tutustumaan niihin, jotta voit käyttää älypuhelintasi erinomaisissa olosuhteissa. Tulja olemaan iloisesti yllättynyt malleistamme.

Erittäin kestävät rungot edulliseen hintaan

Myymme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka on valmistja tu iPhone 14 Pro -puhelimen linjoihin sopiviksi. Niiden ansiosta portit ja ominaisuudja ovat helposti käytja tävissä. Jotkin suojakuori mme suojaavat myös painikkeita ohuella silikonikalvolla. Suojakuori ita on saatavana silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai mja alliseoksesta, jotka suojaavat takapuolta ja reunoja erittäin hyvin iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät erittäin hyvän valikoiman läpinäkyviä kuoria, joustavia tai jäykkiä yksivärisiä silikonikuoria, hiilikuitukuituisia kuoria ja keinonahkakuoria. Ne ovat helppoja asentaa ja erittäin suojaavia. Suojakuori issa on kaksi suojakerrosta, joissa on irrotja tavat pidikkeja tai erittäin käytännöllisja korttipidikkeja . Kehitämme parhaillaan valikoimaamme erittäin kestäviä kuoria, joissa on tukirenkaat. Kuvioidut kuorja (eläin-, kasvi-, glitter-, marmorityylisja ) ja karkaistusta lasista valmistja ut kuorja antavat kiiltonsa ansiosta ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Myymme myös narullisia suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja helppokulkuisia, edulliseen hintaan.

Tutustu edullisiin suojiin ja suojakuori ihin

iPhone 14 Pro -puhelimesi on hyvin suojattu edullisesti tarjoamillamme suojuksilla ja suojakuori illa. Myymme lompakkomallisia suojuksia, joissa on korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Ne pitävät matkapuhelimesi turvassa ja suojaavat sitä samalla, kun portteihin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi. Joissakin taskuissa on käytännöllinen kantokantolenkki . Tarjoamme laajan valikoiman yksivärisiä kansia useissa eri väreissä. Niitä on saatavana ensiluokkaisesta keinonahasta, aidosta nahasta, kuvioidusta nahasta, nappanahasta tai lychianahasta. Kutsumme sinut tutustumaan väreihin ja niiden sävyihin. Joissakin on integroitu lukko (kääntyvät kannja ), ja toisissa on katseluikkuna, jotta voit lukea tärkeimmät tiedot näytöltä. Näja hienoja kansia, jotka on koristeltu eläimillä, kasveilla, lipuilla, marmorilla ja glitterillä. Tarjoamme leopardikansia eri sävyissä.

Välttämättömät näytön- ja kamerasuojat

iPhone 14 Pro -puhelimesi on täysin turvassa erittäin ohuella näytönsuojalla (kalvo ja panssarilasi ). Ne suojaavat näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne varmistavat myös optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Myymme myös panssarilasi sisältävää suojalinssiä, joka on erityisesti suunniteltu takaosan kameran suojaamiseen. Tämä suojalasi optimoi linssin turvallisuuden vaikuttamatta valokuvien esittämistapaan.

Tehokkaat lisävarusteja

Ma suojakuori lta löydät tarvikkeja , joiden avulla saat kaiken irti iPhone 14 Pro -puhelimestasi. Myymme latureita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto-/pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia ja tukirenkaita. Laajennamme tarvikevalikoimaamme, jotta voit käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy on täydellinen palvelu

Kun vierailja sivustollamme, arvostat sen yksinkertaisuutta. Tija olehdja ovat itsestään selviä, ja voit tehdä tilauksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti, ja voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (katso "Ota yhteyttä"). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Näin pysyt ajan tasalla uusista tuotteistamme ja tarvikkeistamme.