18 Tuotteet

Huawei MatePad T 8 -tablja tisi on täysin turvassa My Suojakuori -suojakuori n ansiosta.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojapeitteitä ja -suojia.tarvikkeja lyömättömiin hintoihin Huawei MatePad T 8. Edullisesti suojaat ja käytät tablja tia haluamallasi tavalla. MadePad T8:n reunuksja ovat vain 4,9 mm ja näytön käyttöaste on 80 %. Siinä on suuri näyttö ja se painaa vain 310g. Siinä on edistyksellinen kahdeksanytiminen piirisarja nopeaa prosessointinopeutta varten. Sen akun kesto on 12 tuntia (verkkoselailu). Alusta on erittäin miellyttävä ja helppokäyttöinen. Sitä on helppo kuljja taa mukana ja se sopii erinomaisesti lapsille. Dealy turvaa ja varustaa tablja in tehokkailla suojauksilla ja esineillä. Valikoimamme kuorja , kannja , suojakuorja , älysuojakuorja ja näytönsuojat on eksklusiivinen ja sopii täydellisesti MatePad T 8:aan.

Käytä Huawei MatePad T 8:aa täysin vapaasti

Tutustu meidän erittäin ohuisiin läpinäkyviin silikonisuojakuori ihin. Ne suojaavat tablja in takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Meillä on joitakin, jotka sopivat erinomaisesti lapsille (lasten mallit). Ne on valmistja tu EVA-vaahtomuovista ja ovat ympäristöystävällisiä. Meillä on suojakuori ita, joissa on kantolenkki ja olkakantolenkki . Ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka kuljja tavat tablja tia mukanaan. Ne ovat erittäin kestäviä ja liukumattomia, joten ne sopivat kaikille. Meillä on suojuksia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu erittäin iskunkestävän silikonikuoren ympärille. Näiden suojakuori iden sisällä on kortti- ja suojakuori kirjapidikkeja . Kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jotta niitä voidaan käyttää optimaalisesti vaakatasossa. Löydät joitain, joissa on käsisolki, ja toisia fläppäkansia, joissa on läppään integroitu lukko. Tarjoamme yksivärisellä nahkamallilla varustja tuja malleja useissa eri väreissä. Meillä on myös joitakin, joissa on motiiveja: eläimiä, maisemia, paljja teja, kasveja jne. Tutustu 3-kertaisiin älysuojakuori ihin, jotka ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Niiden avulla voit käyttää Huawei MatePad T 8:aa maisematilassa turvallisesti ja mukavasti. Ne ovat taloudellisia automaattisen herätys- ja lepotoiminnon ansiosta. Löydät älysuojakuori ita klassisessa keinonahassa yksivärisinä tai kuviollisina. Näytönsuojamme asja tuvat helposti lasin päälle ja ovat erittäin ohuita. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojattu. Lopuksi tarjoamme sinulle eksklusiivisia, suorituskykyisiä lisävarusteita: muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, jalustoja, jalustoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja paljon uusia tuotteita säännöllisesti. Kaikki tuotteemme ovat alennja tuja. Säästä rahaa ja ota kaikki irti Huaweistasi!

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme ja seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai sähköpostitse. Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.