87 Tuotteet

Alennja tu tapauksissa, kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja Poco M3:lle

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n edullisja hinnat Poco M3:n suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Suojakuorja alkaen 4,99 € ja suojuksja alkaen 6,99 €. Xiaomi Poco M3 on kookas matkapuhelin (77,3 x 162,3 x 9,6 mm), jossa on 6,53-tuumainen Full HD+ LCD-näyttö, Qualcomm Snapdragon 662 SoC ja 6000 mAh akku. Siinä on myös kolminkertainen takakamerakenno. Dealy huolehtii sen suojaamisesta ja lisävarusteista alennushintaan, ja sillä on upea kokoelma tuotteita, joista voit valita.

Alennus Poco M3 suojat ja tarvikkeja

Tiimimme tarjoaa ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka suojaavat Poco M3:a iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyviä, yksivärisiä ja värillisiä silikoni- ja muovisuojakuori ita. Myymme myös tekonahasta tai hiilikuidusta valmistja tuja suojia, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja maksavat vain 5,99 €. Hienot kuorja vja oavat niihin, jotka haluavat alkuperäistä suojaa. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoremme ovat ihanteellisia suojaamaan elementtejä vastaan, ja ne ovat erittäin turvallisia kaksinkertaisen suojakerroksensa ansiosta. Tarjoamme myös laajan valikoiman suojakuoria ja suojakuori ita, jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa, mutta toimivat myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Löydät niitä keinonahkaisena tai aitona nahkana. Meillä on yksivärisiä ja kuviollisia. Löydät business-tyylisiä suojakuori ita, joiden sisällä on paljon korttipidikkeitä, ja tyylikkäitä suojia, kuten leopardinahkamainen suojakuori mme, joka on suuri hitti kaikissa puhelimissa. Läppätaskumme ovat erittäin käytännöllisiä, sillä ne muuntuvat handsfree-pidikkeeksi. Löydät suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat eksklusiivisia ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat myös erittäin ohuita, joten tuntoalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös karkaistua lasikalvoa takaosan valokuvamoduulin kiinnittämiseksi. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat älypuhelimesi käytön. Kaikki lyömättömiin hintoihin. Voit hyödyntää Poco M3 -puhelimesi teknistä suorituskykyä täysimääräisesti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa puhelimitse ja tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.