179 Tuotteet

Markkinoiden parhaat Redmi Note 10 Pro -suojat ja -tarvikkeja

Dealy lta voit ostaa Xiaomi Redmi Note 10 Pro -suojasuojakuori ita, -suojakuori ita, -näytönsuojia ja -lisävarusteita alennja tuun hintaan. Hyödynnä myyntihintamme ja alennuksja kaikista premium-tuotteista. Xiaomi Redmi Note 10 Pro on 164 millimja riä korkea, 76,5 millimja riä leveä, 8,1 millimja riä paksu ja painaa 193 grammaa. Älypuhelimessa on 6,67 tuuman näyttö. Siinä on 108 megapikselin pääsensori, jota tukee 3 toissijaista 8+5+2 megapikselin sensoria. Siinä on Qualcomm Snapdragon 732G SoC, 5020 mAh akku ja Full HD+ 120 Hz Super AMOLED -näyttö. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Loistava puhelin, joka tarvitsee tehokkaan suojan ja huippuluokan lisävarusteja . Tiimillämme on paras valikoima tuotteita, joiden avulla saat kaiken irti Xiaomistasi.

Premium-tuotteita edulliseen hintaan

Dealy myy suojakuori ita alkaen vain 4,99 € ja suojuksia alkaen vain 6,99 €. Tarjolla on ohuita ja kevyitä suojasuojakuori ita, jotka kiinnittävät täydellisesti matkapuhelimesi takaosan ja reunuksja . Ne jättävät helpon pääsyn puhelimen portteihin. Suojakuorja suojaavat koko matkapuhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja esimerkiksi liukutasku rahaa varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Niiden kansi taittuu pois ja muuttuu hands-free olevaksi pidikkeeksi jokapäiväiseen käyttöön. Löydät runsaasti yksivärisiä ja kuviollisia malleja. Myymme myös näytönsuojia kalvona ja karkaistuna lasina sekä Redmi Note 10 Pron takakameramoduulin suojia. Kaikki lyömättömiin hintoihin. Tarjoamme myös valikoiman käytännöllisiä lisävarusteita, joiden avulla saat puhelimestasi kaiken irti. Tutustu muistikortteihin, kaapeleihin, latureihin, ulkoisiin akkuihin, kuulokkeisiin, kuulokkeisiin, kaiuttimiin, auto- ja pyöräkiinnikkeisiin, telakointiasemiin ja kaikkiin uutuuksiimme. Kutsumme sinut myös tutustumaan "Xiaomi connected accessories" -osioomme. Sieltä pitäisi löytyä houkuttelevia tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan. Nauti vierailustasi!

Dealy n suojakuori kaspalvelu

Suojakuori kaspalvelumme auttaa sinua halutessasi ja seuraa tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse. Vastaamme myös Messenger-viesteihinne. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TIk Tokissa.