149 Tuotteet

iPad 10,2 tuuman (2019): uusi tapa kokea iPadin käyttömukavuus

Suojaa iPad 10,2 tuuman (7. sukupolvi) iPad 10,2 tuuman (7. sukupolvi) Dealy -suojasuojakuori lla, joka tarjoaa seuraavaa parhaat rungot kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja myyntihintaan! Uudessa iPadissa on suurempi näyttö, jota on helpompi käyttää. 10,2" Rja ina-näytön ja lukuisten teknisten innovaatioiden ansiosta iPad-kokemuksesi on optimoitu. Se on ultrakevyt (alle 500 g), joten sitä on helppo kantaa mukana. Sinun on kuitenkin kiinnitja tävä se, jotta voit käyttää sitä missä ja miten haluat. Dealy tarjoaa sinulle laajimman valikoiman huippuluokan suojaa arvokkaalle tablja illesi.

Dealy räätälöi iPad 10.2 tuuman iPadin yksilölliseksi

Dealy tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja holkkeja, jotka suojaavat 7. sukupolven iPadisi edulliseen hintaan. Tutustu ultraohuisiin suojakuori ihimme, joiden avulla voit kuljja taa tablja tia ilman huolta kolhuista, naarmuista, jäljistä ja pölystä. Läpinäkyvästä suojakuori sta tukirenkaalla varustja tuun ultrakestävään suojakuori on, iPad 10.2 on todella turvassa. Myös suojuksemme ja pussit ovat ultraohuita. Sen lisäksi, ja tä ne suojaavat tablja tiasi, niissä voit kuljja taa tarvikkeitasi. Meillä on hienoja, marmorityylisiä suojakuori ita, jotka voidaan muuntaa handsfree-telineeksi, keinonahkaa..... Täydellinen valikoima alennja tuun hintaan! Älykkäät suojakuori mme ovat erittäin suojaavia, joten voit käyttää iPadia missä tahansa. Tarjoamme myös erittäin ohuita, erittäin turvallisia näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ). Dealy n avulla iPad 10.2 on suojattu henkilökohtaisella ja tehokkaalla tavalla!

Dealy saatavilla 7 päivää viikossa

Tiimimme on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa auttaakseen sinua tutkimuksissasi ja auttaakseen sinua ostoksissasi ja myynnin jälkeen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.