158 Tuotteet

My Suojakuori : ainutlaatuinen valikoima suojaa ja lisävarusteita edullisesti Samsung Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle.

Dealy myy kuorja , suojakuorja , kannja , näytön- ja kamerasuojat sekä tarvikkeja edullisesti Samsung Galaxy Z Flip 4:lle. Voit hyötyä suojien ja lisävarusteiden alennja uista hinnoista ja käyttää kännykkääsi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Samsung Galaxy Z Flip 4:ssä on 6,7-tuumainen AMOLED 120Hz mukautuva näyttö ja 1,9-tuumainen toissijainen näyttö. Se on myös varustja tu kahdella 12 megapikselin ultralaajakulmakamerakennolla ja 10 megapikselin ja ukamerakennolla. Puhelimessa on Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia, jopa 512 Gt tallennustilaa ja 3700 mAh akku.

Dealy lta voit ostaa Galaxy Z Flip 4:lle yksinoikeudella tarjottavaa suojausta ja lisävarusteita. Voit käyttää sitä turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Valikoimamme avulla voit varustautua ensiluokkaisilla tuotteilla.

Edullisja suojakuorja ja kuorja

Tiimimme valitsee suojakuorja , jotka suojaavat taittopuhelimesi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Täysin puhelimeen sopivina voit avata ja sulkea älypuhelimen ongelmitta. Pääsja edelleen suoraan käsiksi sen portteihin ja toimintoihin.

Suojakuori ita on valmistja tu useista eri materiaaleista. Takapuoli voi olla muovia tai panssarilasi ja reunuksja silikonia. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä matkapuhelimesi on täydellisesti suojattu säältä. Se on suojattu iskuilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valitsemme rungot ja suojakuorja , jotka kestävät hyvin elementtejä. Löydät yksinkertaisia malleja ja malleja, joissa on lisätoimintoja.

Jos haluat säilyttää puhelimesi muotoilun, tarjoamme ohuita ja kevyitä läpinäkyviä suojuksia. Ne ovat näkymättömiä eivätkä näy läpi puhelimestasi. Voit ostaa myös yksivärisiä silikonisuojia, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Saatat myös pitää tekonahkasuojakuori istamme, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja hillittyjä. Saatat myös pitää hienoista kuoristamme, joissa on glitteriä. Ne ovat yhtä kestäviä kuin klassisemmat mallit.

Suosittelemme suojakuori ihimme korttipidikja tä tai handsfree-pidikja tä. Ne tarjoavat erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja Samsung Galaxy Z Flip 4:n suojaamiseen. Suojakuorja , joissa on handsfree-tuki, antavat sinulle mahdollisuuden käyttää puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle

Käy sivustollamme ostamassa näytönsuojat Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle. Ne on suunniteltu erityisesti näyttöjä varten ja ne erottuvat ohuudesta. Ne suojaavat näyttöäsi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa.

Löydät myös tarvikkeja , joita tarvitsja matkapuhelimesi moitteja tomaan toimintaan. Tarjoamme muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, korvakuulokkeita, kuulokkeita, jalustoja sekä koti- ja autotelineitä. Tulja pitämään niistä niiden suorituskyvyn, muotoilun ja hinnan ansiosta. Nauti vierailustasi.

Dealy tarjoaa sinulle täydellisen palvelun

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä helppokäyttöisestä verkkosivustosta. Tuoteselosteja ovat selkeitä, joten voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Suojakuori kaspalvelutiimimme on valmiina seuraamaan tilauksiasi ja toimituksiasi. Tavoitat meidät helposti puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.