151 Tuotteet

My Suojakuori : paras suojaus ja lisävarusteja Xiaomi 12T:lle

Dealy tarjoaa parhaat kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Xiaomi 12T:lle alennuksella. Suojamme ja lisävarusteemme eivät ole kalliita ja ne on sovitja tu täydellisesti puhelimeen. Saat siitä kaiken irti ja nautit kaikista sen eduista.

Xiaomi 12T:ssä on 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus ja jonka voimanlähteenä on Mediatek Dimensity 8100-Ultra SoC yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin ja jopa 256 Gt tallennustilaa. Sen takakamerassa on kolme sensoria: 108 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Siinä on 5000 mAh HyperCharge-yhteensopiva akku (120 W), joka lataa puhelimen ennätysajassa.

Tiimimme valitsee suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat, kamerasuojat ja lisävarusteja Xiaomi 12T:lle. Tutustu eksklusiivisiin valikoimiimme.

Mittatilaustyönä valmistja ut, erittäin kestävät rungot

Dealy lta voit ostaa ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat kannja tavaa tija okonja tasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Kokonsa mukaan suunnitellut suojakuorja jättävät suoran pääsyn ja pysyvät ohuina. Löydät raittiita, tyylikkäitä silikonisuojakuori ita. Joustavat tai jäykät, ne tuovat värikkyyttä ja ovat liukumattomia. Jos haluat säilyttää puhelimesi muotoilun, voit ostaa läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joissa on vahvistja ut kulmat tai ei. Myymme myös fantsuojakuori kuoria hauskoilla kuvioilla (eläimja , kasvit, marmorityyli). Löydät myös hiilikuitukuorja ja erittäin kestävät kuorja , joissa on kaksi suojakerrosta. Ne ovat erittäin tehokkaita äkillisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Tukirenkaalla varustja ut kuoremme ovat erittäin käytännöllisiä handsfree-käyttöön, ja korttipidikkeellä varustja ut kuorja tarkoittavat, ja tei sinun tarvitse kantaa mukanasi useita tarvikkeita.

Monikäyttöisja kannja ja suojakuorja

Tarjoamamme lompakkotyylisja suojuksja pitävät Xiaomi 12T:n täysin turvassa säältä. Niitä on saatavana nahkajäljitelmänä tai aitona nahkana. Niille on ominaista niiden ohuus ja keveys. Niitä on saatavana kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a. Tarjoamme valikoiman klassisia yksivärisiä suojia, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja suojus, joka muuntuu handsfree-pidikkeeksi. Valitse useista eri materiaaleista, kuvioista ja lukoista. Kutsumme sinut tutustumaan niihin.

Voit myös ostaa suojakuori ita, joissa on kuvio, ja antaa puhelimellesi henkilökohtaisen ilmeen. Löydät läppäsuojakuori ita, jotka on koristeltu kissoilla, koirilla, susilla, pandoilla, Eiffel-tornilla tai leopardikuvioilla.

Parhaat näytön- ja kamerasuojat

Myymämme näytönsuojat ja kameran linssisuojat estävät lasin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Löydät erittäin suojaavan kalvon ja panssarilasi näytölle ja karkaistua lasisuojaa kameralle. Ohuja ja erittäin kestävät, ne ovat välttämättömiä puhelimen käytön kannalta.

Laadukkaat lisävarusteja

Myymme lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti Xiaomi 12T:n toimintaan. Voit ostaa latureita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, korvakuulokkeita, jalustoja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä. Niiden avulla voit optimoida matkapuhelimesi autonomian, äänenlaadun, säilytyksen ja kuljja uksen.

Dealy helpottaa elämää

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä selkeästä ja helppokäyttöisestä verkkosivustosta. Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia (kohta "Ota yhteyttä"). Voit myös soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi.