46 Tuotteet

Alhaisimmat hinnat suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy A51 5G:lle

Säästä Dealy ssa Samsung Galaxy A51 5G:n suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Älypuhelin tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Älypuhelin on varustja tu Exynos 980 5G -piirillä, joka varmistaa yhteensopivuuden 5G-verkon kanssa. Se on varustja tu 6 gigatavun RAM-muistilla. Siinä on 4500 mA:n akku, jossa on 15 W:n laturi, jotta se selviää 5G:n virrankulutuksesta. Siinä on 6,51-tuumainen Full HD+ AMOLED -näyttö, jossa on reikä ja ukameran tunnistimelle. Takakuvamoduuli on varustja tu neljällä linssillä ja 48 megapikselin pääsensorilla. Dealy turvaa ja varustaa Galaxy A51 5G -puhelimesi tuotteilla, jotka tarjotaan mahdollisimman edulliseen hintaan.

Ainutlaatuinen valikoima suojia ja lisävarusteita

Valitsemme tuotteja , jotka sopivat täydellisesti kannja tavasi muotoiluun ja suorituskykyyn. Löydät suojakuori ita silikonista tai jäykästä, joustavasta tai puolijäykästä muovista. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, värillisiä yksivärisiä suojakuori ita, kuviosuojakuori ita tai suojakuori ita, joissa on lisävarusteena saatavia korttipidikkeitä tai tukirenkaita. Tarjoamme nahkaisia tai tekonahkaisia suojasuojakuori ita, jotka toimivat lompakkona ja suojaavat koko älypuhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Meillä on laaja valikoima edullisia suojasuojakuori ita kaikkiin tarpeisiisi. Näytön- ja linssisuojat ovat ultraohuita ja erittäin suojaavia. Niiden avulla voit ottaa optimaalisia valokuvia ja videoita ilman, ja tä linssit ovat vaarassa. Löydät myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteja : muistikortit, akut, kaapelit, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Tulja pitämään muotoilusta, tuotteiden laadusta ja edullisista hinnoista.

Dealy : ainutlaatuinen, ystävällinen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilausten seuraamiseksi. Pysy ajan tasalla kampanjoistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Nauti vierailustasi Dealy ssa!