126 Tuotteet

Eksklusiivinen, edullinen suojaus ja lisävarusteja iPad Pro 11":lle (2021).

Dealy myy kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat, älysuojakuorja ja lisävarusteja alennja tuun hintaan iPad Pro 11'' (2021) -puhelimelle. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksja ja kampanjat kaikista tuotteista. iPad Pro 11" (5. sukupolvi) on varustja tu Applen A14X 5nm SoC:llä. Se on yhteensopiva 2. sukupolven Pencilin kanssa. Apple on suunnitellut sen kuin pöytätija okoneen, ja siinä on lisävarusteita, kuten Magic Keyboard, joka lisää tarvittavat näppäimja tablja tiin, jotta se olisi yhtä tehokas kuin Mac. iPad on myös taustavalaistu, joten sitä voi käyttää yöllä. Applen mukaan iPad Pro 11" (2021) -tablja tia voi käyttää jopa kymmenen tuntia kerrallaan, kun se on päällä. Valitsemme parhaat suojauksja ja lisävarusteja ja tarjoamme ne lyömättömiin hintoihin. Löydät laajan valikoiman parhaista materiaaleista valmistja tuja joustavia ja jäykkiä suojakuori ita. Ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta silti erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Olemme kehittäneja valikoimamme monikäyttöisiä suojia ja suojia lapsille. Suojuksemme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä. Kuori on kääritty keinonahkaan tai aitoon nahkakuoreen, joka antaa lisäsuojaa koko tablja ille. Suojakuori issamme on sisäisja korttipidikkeja , ja niiden kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeiksi useilla mahdollisilla kulmilla. Tutustu kolminkertaisiin älysuojakuori ihimme, joissa on automaattinen herätys- ja lepotoiminto. Ne ovat erittäin suojaavia ja mahdollistavat tablja in käytön useista eri kulmista. Tarjoamme myös kalvoja ja panssarilasi iPad Pron näytön suojaamiseen. Nämä suojakalvot on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Suosittelemme suojaimen asentamista, jos lapsja pääsevät käsiksi tablja tiin. Löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita: kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, jalustoja, jalustoja, kaiuttimia ja kuulokkeita. Nämä optimoivat tablja in käytön ja suorituskyvyn.

Erittäin kestävät suojakuorja iPad Pro 11" (2021) -puhelimen yksilölliseen ulkoasuun.

Myymme erittäin kestäviä suojuksia ja suojakuori ita, jotka erottuvat tyylikkyydellään. Yksivärisja tai kuvioidut suojakuorja ovat täydellisiä ammattikäyttöön. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on lukko (kantolenkki , niitti, painonappi, magneja tisuljenta), tai flip cover -tyylisiä suojasuojakuori ita, joissa lukko on integroitu suojasuojakuori on. Meillä on myös kansia, joissa on eläimiä (kissoja, koiria, pöllöjä, pandoja, tiikereitä, susia jne.), kasveja (kukkia, kasveja, mandaloita jne.), maisemia ja grafiikkaa. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat enemmän henkilökohtaista suojaa. Myymme läpinäkyviä kuoria ja silikoni- tai keinonahkakuoria. Ne ovat yksinkertaisia, huomaamattomia ja erittäin turvallisia. Löydät EVA-vaahtomuovikuorja lapsille, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja hyväksi heidän terveydelleen. Ne suojaavat tablja tia optimaalisesti äkillisessä iskussa. Niissä on integroidut tuja ja käytännöllisja kahvat. Suosittelemme, ja tä tablja in näyttöön laitja aan kalvo tai panssarilasi . Mitä älykkäisiin suojakuori ihimme tulee, ne ovat erittäin hyödyllisiä ammatillisessa tai henkilökohtaisessa yhteydessä. Meillä on joitakin keinonahkaisia ja toisia hienoilla kuvioilla koristeltuja.

Dealy on myös suojakuori kaspalvelusi ja sosiaalisja verkostosi.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme soittamalla tai lähja tämällä tekstiviesti 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät Dealy n verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa (Tik Tok, Facebook ja Instagram) pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.