Tietoa meistä

Me turvaamme laitteesi joka päiväisessä käytössä

Me turvaamme laitteesi joka päiväisessä käytössä

Dealy on ranskalainen perheyritys. Tarjoamme markkinoiden edullisimmat suojakuoret ja lisätarvikkeet jo vuodesta 2012 lähtien.
Mallistomme ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat optimaalisen suojan laitteillesi, olipa kyseessä älypuhelin, tabletti, tietokone tai älykello. Toimintaperiaatteemme ydin on tehokkuus ja luotettavuus!

Meidän missiomme: Suojata laitteesi päivittäisessä käytössä

Dealy sitoutuu tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Löydät niin tänään kuin huomennakin suojakuoria alkaen vain 4,99 € ja suojakoteloita alkaen 6,99 €.
Kuten ymmärsitte, haluamme täyttää suojavaatimuksesi kohtuulliseen hintaan.

Ainutlaatuiset suojakuoret, jotka sopivat puhelimesi linjoihin

Tarjoamme sinulle suojakuoria, jotka on mukautuvat täydellisesti puhelimeesi ja jotka ovat yhtä aikaa ergonomisia ja säänkestäviä.
Dealy-kuoria käyttäessäsi voit olla varma, että älypuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.
Puhelimen eri portit, reiät ja ominaisuudet ovat silti helposti käytettävissäsi, ja käyttökokemus on optimoitu.

Löydät superkestäviä suojakuoria, joista saa hyvän otteen, sekä monikäyttöisiä kuoria, joissa on esimerkiksi integroitu korttipidike, handsfree-rengas tai olkahihna.
Myymme koteloita, jotka sopivat täydellisesti elämäntyyliisi ja jokapäiväisiin tarpeisiisi.

Suojakotelot ja -pussit täydelliseen suojaan

Tutustu suojakoteloihimme ja -pusseihimme, jotka suojaavat puhelimesi säänkestävästi. Lompakkomaiset kotelot, joissa on sisäpuolella korttipidikkeet ja tasku, vähentävät mukana kannettavien tarvikkeiden määrää.
Suojakoteloiden taiteltavien tukien ansiosta voit helposti käyttää puhelimesi handsfree-toimintoja.
Valitsememme mallistoomme kotelot, jotka täyttävät kaikki toiminnallisuutta ja muotoilua koskevat toiveesi.

Panssarilasit näytölle ja kameralle

Dealy tarjoaa parhaat suojat älypuhelimesi näytölle ja kameralle.
Kaikki panssarilasimme tai suojakalvomme valmistetaan mittatilaustyönä. Ne antavat täydellisen suojan, mahdollistaen samalla sovellusten optimaalisen käytön, sekä valokuvien ottamisen.

Ensiluokkaiset lisätarvikkeet jokapäiväisiin tarpeisiisi

Dealyn verkkokaupasta löydät tarvitsemasi lisävarusteet älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille.
Tarjoamme johtavien valmistaja-merkkien parhaat tuotteet.
Löydät meiltä muistikortit, kaapelit, varavirtalähteet, laturit, auto- ja pyörätelineet, jalustat, kaiuttimet sekä kuulokkeet.
Lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita mallistoihimme, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi.
Sitoudumme myymään tuotteemme edullisesti, jotta voit hankkia tarvitsemasi tuotteet ilman että budjettisi kärsii.

Toiminnan läheisyys etusijalla

Suosimme toimintaa ja päätöksiä, jotka kunnioittavat muita, olipa kyse sitten sisäisistä suhteistamme tai suhteistamme asiakkaisiimme.
Olemme pieni yritys, joka haluaa tukea eettisyyttä, hyvinvointia ja muiden huomioon ottamista.
Pyrimme täyttämään jokaisen tarpeet ja toiveet, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä tarjoamiimme suojiin ja lisätarvikkeisiin.
Siksi Dealy tarjoaakin kattavan ja moninaisen tuotevalikoiman. Pyrimme löytämään sopivat tuotteet kaikille kohderyhmillemme: perheille, aikuisille, lapsille, teini-ikäisille, urheilijoille, ammattilaisille, juhlijoille... Kuka ikinä oletkin, löydät etsimäsi Dealyn verkkokaupasta.
Haluamme tarjota sinulle ostokokemuksen, josta välittyy toimintamme läheisyys. Kun valitset meidät, voit olla varma, että olemme helposti tavoitettavissa ja että vastaamme kysymyksiisi ja tarpeisiisi mahdollisimman nopeasti.
Kannatamme henkilökohtaista asiakaspalvelua niin tuotteiden etsimisessä, kuin tilausten seurannassa. Meille et koskaan ole anonyymi asiakas! Työntekijämme tarjoavat sinulle asiantuntevaa, tehokasta, ystävällistä ja hyväntahtoista palvelua.

Taatusti nopea ja tehokas toimitus

Valitsemalla Dealyn, voit olla varma, että tilauksesi toimitetaan mahdollisimman pikaisesti. Tiimimme on sitoutunut käsittelemään tilauksesi tehokkaasti, jotta pääset käyttämään tilaamiasi tuotteista nopeasti.
Dealyn verkkokaupassa pyrimme lyhyisiin ja kohtuullisiin toimitusaikoihin.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on toimitusongelmia. Olemme tavoitettavissa 7 päivää viikossa vastataksemme kysymyksiisi tilauksesi tilasta.