254 Tuotteet

Dealy : alennus tapauksissa, kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy M12:lle

Dealy lta löydät alennja tuja suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita. Suojakuorja alkaen vain 4,99 € ja pussit alkaen 6,99 €. Samsung Galaxy on perustason puhelin, jossa on Samsung Exynos 850 -suoritin yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on neljä takakuvasensoria: 48 megapikselin pääsensori, 5 megapikselin ultralaajakulmasensori ja kaksi 2 megapikselin sensoria. Se erottuu edukseen autonomiansa ansiosta, sillä siinä on 5000 mAh:n akku ja 15 W:n pikalatausyhteensopivuus. Alkutason puhelin, joka miellyttänee monia. Tiimimme tarjoaa ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka kiertävät puhelimen takaosan ja reunuksja . Ne tarjoavat erittäin kestävän suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Porttien leikkauksja ovat erittäin tarkat, jotta niihin pääsee suoraan käsiksi ja puhelimen lataaminen onnistuu ilman suojan poistamista. Jotkin suojuksja suojaavat myös painikkeja ohuella silikonikalvolla, joka ei vaikuta niiden herkkyyteen. Vältät naarmut, jotka heikentäisivät älypuhelimen arvoa, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Suojuksemme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Läppä turvaa koko matkapuhelimen elementtejä vastaan. Ne toimivat lompakkoina, ja niissä on aukot, joihin mahtuu kortteja ja käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten matkalippuja, muistioita tai sja eleitä). Tarkkojen leikkausten ja pikalukkojen ansiosta pääsy satamiin ja lentokentille on vaivatonta. Kannja taittuvat helposti pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen Samsungin kantamisessa. Näytön ja takakuvamoduulin suojasuojakuori mme ovat erittäin kestäviä. Näytön karkaistut kalvot ja lasi eivät vaikuta koskja usalueeseen. Se säilyttää herkkyytensä. Valokuvamoduulin panssarilasi oleva suojalinssi estää linssin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Tutustu lisävarusteisiimme, jotka optimoivat älypuhelimesi autonomian, kuljja uksen, äänen ja latauksen. Myymme kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, muistikortteja, kaiuttimia ja kuulokkeita, jalustoja jne. lyömättömiin hintoihin.

Eksklusiivisja mallit ja alennuksja M12-malleista

Tarjoamme suojakuorja Samsung Galaxy M12 -puhelimesi yksilölliseen muotoiluun. Myymme esimerkiksi läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitusuojia ja keinonahkasuojia, jotka ovat sekä kestäviä ja tä tyylikkäitä. Monivärisja suojuksja eri väreissä istuvat täydellisesti käteen ja antavat sinulle ainutlaatuisen ilmeen, jolla erotut joukosta. Aidosta nahasta tai keinonahasta valmistja ut suojuksemme vija televät sinut värivivahteillaan. Meillä on joitakin malleja, jotka vja oavat niihin, jotka ja sivät omaperäistä suojaa (eläimja , leopardinahkaefekti, kukat, maisemat...). Tulja pitämään suojuksistamme, joissa lukko on integroitu kanteen (flip-kannja ), tai näkösuojuksista, joiden ja uläppä tarjoaa näköikkunan. Tutustu mallistoihimme ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopivat mallit. Voit myös hyötyä kaikkien tuotteidemme edullisista hinnoista. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa yhteyttä Dealy -suojakuori kaspalveluumme ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme tilausten seurantaan. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme sähköposteihisi mahdollisimman nopeasti. Sähköpostiosoitteemme on tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja alennuksistamme.