14 Tuotteet

MacBook Air 13'' (2020) on täysin turvallinen.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita MacBook Air 13'' (2020) -malliin. Tutustu edullisiin hintoihin ja hyödynnä säännöllisja tarjouksemme kaikista tuotteistamme. Apple MacBook Air 13" (2020) on varustja tu kymmenennen sukupolven Intel Core i3- tai i5-suorittimella, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia. Siinä on 256 tai 512 Gt flash-tallennustilaa. Se painaa 1,29 kg ja on helppo säilyttää laukussa. Siinä on 13,3 tuuman IPS LCD-paneeli, jonka tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä ja True Tone -yhteensopivuus. Dealy tarjoaa laajan valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi täysin rauhassa. Suojat ja lisävarusteja ovat yksinoikeudella MacBook Airille. Niiden avulla voit antaa sille henkilökohtaisen koskja uksen.

Alennussuoja

Tutustu valikoimaamme erittäin kestäviä suojia ja pusseja edulliseen hintaan. Tarjoamme parhaan suojan lyömättömään hintaan. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista tai muovista. Ne mukautuvat kannja tavasi ääriviivoihin täydellisesti ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Ne on suunniteltu kaksiosaisiksi. Pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin, ja ilmanvaihto on optimaalinen. Koko kannja tavasi on suojattu elementeiltä. Vältät sisäisen rikkoutumisen, tija okonja ta devalvoivien naarmujen ja portteihin tunkeutuvan pölyn riskin. Tarjoamme läpikuultavia suojakuori ita, jotka säilyttävät MacBook Airin muotoilun. Toisja on valmistja tu korkealaatuisesta keinonahasta. Löydät joitakin, joissa on kuvioita. Pidämme erityisesti marmorityylisestä. Se antaa kannja tavallesi omaperäisen koskja uksen.Meillä on myös hihoja ja pusseja, jotka pitävät MacBookin turvassa. Hylsyt kiinnittävät koko tija okoneen ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Tulja pitämään suojakuori istamme, jotka ovat myös erittäin kestäviä. Niissä on lokeroita tarvikkeillesi. Voit myös säilyttää niissä henkilökohtaisia tavaroitasi. Cartinoe-laukussa on myös erityisesti suunniteltu matkapuhelimen suojus.

MacBookin näytönsuojat ja huippuluokan lisävarusteja

MaSuojakuori tarjoaa erittäin ohuita, erittäin kestäviä näytönsuojia arvokkaalle matkapuhelimille si. Et ole turvassa kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Asentamalla kalvon tai karkaistun lasin näyttöön voit olla varma, ja tä se on täysin turvassa. Karkaistut kalvot ja lasit on erittäin helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Ne eivät vaikuta kirkkauteen, ja voit käyttää MacBook Airia aivan kuin näyttöä ei olisi suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojattu. Tarjoamme käytännöllisiä, muotoiltuja jalustoja, jotta voit säilyttää tija okonja tasi helposti. Ne tarjoavat erinomaisen tuen. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä saat markkinoiden parhaat hinnat.

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua tutkimuksissasi, jos tarvitsja tija oa. Pidämme myös kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada tija ää, mitä uutta on.