139 Tuotteet

Dealy : halpa suojaus ja lisävarusteja OnePlus Nord 2 5G:lle

Dealy lla on valikoima alennja tuja kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja lisävarusteita OnePlus Nord 2 5G:lle. Kuorja alkavat 4,99 eMale ta ja kannja 6,99 eMale ta. OnePlus Nord 2 5G on älypuhelin, joka on varustja tu 5G-yhteensopivalla Mediatek Dimensity 1200 SoC:llä. Sen kamerassa on kolme sensoria: 50 megapikselin objektiivi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makro-objektiivi. Sen 4 500 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (65 W). Dealy huolehtii sen suojaamisesta ja varustamisesta, ja sillä on suuri valikoima edullisia tuotteita, joista voit valita.

OnePlus Nord 2 5G suojauksja ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Tiimimme tarjoaa ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka suojaavat OnePlus Nord 2 -puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyvät, yksivärisja ja värillisja silikoni- ja muovisuojakuorja . Myymme myös tekonahasta tai hiilikuidusta valmistja tuja suojasuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Hienot suojakuorja vja oavat niihin, jotka haluavat alkuperäistä suojaa. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoremme ovat ihanteellisia suojaamaan elementtejä vastaan, ja ne ovat erittäin turvallisia kaksinkertaisen suojakerroksensa ansiosta. Tarjoamme myös laajan valikoiman suojia ja suojakuori ita, jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa ja suojaavat sitä samalla, kun ne toimivat myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Löydät niitä tekonahasta tai aidosta nahasta. Meillä on yksivärisiä ja kuviollisia. Löydät business-tyylisiä suojakuori ita, joiden sisällä on paljon korttipidikkeitä, ja tyylikkäitä suojia, kuten leopardinahkamainen suojakuori mme, joka on suuri hitti kaikissa puhelimissa. Läppätaskumme ovat erittäin käytännöllisiä, sillä ne muuntuvat handsfree-pidikkeeksi. Löydät suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat eksklusiivisia ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat erittäin ohuita, joten koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös karkaistua lasikalvoa takaosan valokuvamoduulin kiinnittämiseksi. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat älypuhelimesi käytön. Kaikki lyömättömiin hintoihin. Voit hyödyntää OnePlus Nord 2 -puhelimesi teknistä suorituskykyä täysimääräisesti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.