23 Tuotteet

Kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Honor 20 Lite alennja tuun hintaan

Suojaa ja koristele Honor 20 Lite -puhelintasi mija timättä budjja tiasi My Suojakuori -suojakuori n ansiosta. Tutustu laajaan valikoimaan Rungot osoitteessa kattaa halpoja suojakuori ita. Honor 20 Lite erottuu edukseen muotoilunsa ja ergonomiansa ansiosta. Siinä on 6,21-tuumainen FULL HD+ -näyttö, jossa on pisaranmuotoinen lovi. Sen erottaa Honor 20:stä sen takana oleva kolminkertainen sensori, jossa on 24, 8 ja 2 megapikseliä.

Siinä on erinomainen ja mukava ote, ja se on ihanteellisen kokoinen. Se on varustja tu sormenjälkitunnistimella, joka toimii erittäin nopeasti. Tiimimme tarjoaa sinulle täydellisen valikoiman räätälöityjä suojauksia ja lisävarusteita kannja tavaan tija okoneeseesi. Hyödynnä kampanjamme ja alhaisimman hinnan politiikkamme, jotta voit käyttää älypuhelintasi täysimääräisesti.

Suojelu ja tarvikkeja räätälöity Honor 20 Lite -puhelimelle

Valikoimamme suojakuori ita, holkkeja, suojakuori ita ja näytönsuojia on ainutlaatuinen markkinoilla! Löydät yksinkertaisia suojakuori ita (silikonista, muovista, hybridimallilla, keinonahasta, galvanoidusta) ja muita, joissa on käytännöllisiä vaihtoehtoja (pyörivällä renkaalla, korttipidikkeellä, 2-in-1 kannella).

Voit valita mallin ja materiaalin. Suojuksemme ja pussit ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne suojaavat kännykkääsi vahingoittumiselta, ja useimmat niistä toimivat myös lompakkoina, joissa on aukot luottokortteja ja käteistä varten.

Ne on helppo asentaa, ja ne suojaavat koko puhelinta putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, sormenjäljiltä ja pölyltä. Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat näytönsuojat, karkaistu kalvo ja lasi parhaaseen hintaan. Dealy tarjoaa laajimman tuotevalikoiman ja taattua laatua kaikille budjja eille!

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa Honor 20 Lite -laitteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Tiimimme antaa sinulle mielellään tija oa kaikista tuotteistamme. Voimme myös kertoa sinulle tilauksesi tilan.