28 Tuotteet

Dealy : alennja ut kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja Moto G100:lle.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n edullisja hinnat Moto G100 -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Suojakuorja alkaen 4,99 € ja suojuksja alkaen 6,99 €. Moto G100 on huippupuhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 870 SoC, 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa neljä takakameraa: 64 megapikselin pääkameran, 16 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin syvyyssensorin ja 3D TOF -sensorin. Siinä on myös kaksi ja ukamerakennoa (16 ja 8 megapikseliä). Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (20 W). Dealy huolehtii sen suojaamisesta ja lisävarusteista ja tarjoaa sinulle upean valikoiman tuotteita.

Yksinomainen Moto G100 -suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka suojaavat Moto G100 -puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyviä, yksivärisiä ja värillisiä silikoni- ja muovisuojakuori ita. Myymme myös nahkajäljitelmästä tai hiilikuidusta valmistja tuja suojasuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja maksavat vain 5,99 €. Hienot kuorja vja oavat niihin, jotka haluavat alkuperäistä suojaa. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoremme ovat ihanteellisia suojaamaan elementtejä vastaan, ja ne ovat erittäin turvallisia kaksinkertaisen suojakerroksensa ansiosta. Tarjoamme myös laajan valikoiman suojakuoria ja suojakuori ita, jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa ja suojaavat sitä samalla, kun ne toimivat myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Löydät niitä keinonahkaisena tai aitona nahkana. Meillä on yksivärisiä ja kuviollisia. Löydät business-tyylisiä suojakuori ita, joiden sisällä on paljon korttipidikkeitä, ja tyylikkäitä suojia, kuten leopardinahkamainen suojakuori mme, joka on suuri hitti kaikissa puhelimissa. Läppätaskumme ovat erittäin käytännöllisiä, sillä ne muuntuvat handsfree-pidikkeeksi. Löydät suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat eksklusiivisia ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat myös erittäin ohuita, joten tuntoalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös karkaistua lasikalvoa takaosan valokuvamoduulin kiinnittämiseksi. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat älypuhelimesi käytön. Niitä myydään lyömättömiin hintoihin. Voit hyödyntää Motorolan teknisiä ominaisuuksia täysimääräisesti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa puhelimitse ja tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.