117 Tuotteet

Säästä rahaa kuorja , kannja , suojakuorja , älysuojakuorja ja näytönsuojat iPad 10.2'' (2020)

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojauksia ja tarvikkeja iPad 10.2'' (2020). Tämä 8. sukupolven iPad on sovitja tu kokoonpanoltaan tavalliseen näppäimistöön ja on yhteensopiva Apple Pencilin kanssa. Voit siis ajatella sitä suorituskykyisenä ja käytännöllisenä tija okonekumppanina. Siinä on 10,2-tuumainen Rja ina-näyttö, ja SoC on päivitja ty A10 Fusionista A12 Bioniciin, mikä lisää suorituskykyä huomattavasti. Akun kesto on 10 tuntia. Klassikko uudistja tuna ja parannja tuna! Dealy n avulla voit suojata ja varustella sitä tarpeidesi ja elämäntyylisi mukaan. Olipa kyseessä sitten henkilökohtainen, ammatillinen, perhe- tai lastenkäyttö, meillä on parhaat tuotteja , kaikki edulliseen hintaan. Voit käyttää iPad 8:aa täysin rauhassa.

Alennussuoja ja tarvikkeja

Tutustu mallistoomme ultrakestävistä suojuksista ja suojakuori ista, jotka on suunniteltu erityisesti iPad 10.2'' (2020) -laitteelle. Ne on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Läppä kija outuu ympärille ja vahvistaa suojaa koko tablja in kiinnittämiseksi. Taitja tuna kansi toimii hands-free pidikkeenä. Sisältä löydät kortti- ja suojakuori kirjapidikkeja . Suojuksemme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne tarjoavat helpon pääsyn tablja in portteihin ja toimintoihin. Olemme valinneja älysuojakuorja (suojakuorja , joissa on kolme läppää), jotka ovat erittäin kestäviä ja käytännöllisiä. Ne ovat myös erittäin suojaavia ja käytännöllisiä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joka mahdollistaa tablja in taloudellisen käytön, ja ne toimivat handsfree-tukena. Meillä on EVA-vaahtomuovisuojakuori ita lapsille ja useita erittäin kestäviä suojakuori ita, joiden takaosassa on kaitaliina ja kantolenkki , jolla iPad 8. sukupolvi pysyy kädessä. Tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita: ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, jalustoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja telakointiasemia. Ne ovat kaikki tehokkaita tuotteita edulliseen hintaan. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Ma suojakuori tarkoittaa myös suojakuori kaspalvelua ja sosiaalisia verkostoja.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa myös tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Haluatko tija ää, mitä uutta meillä on? Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa!